Flört – Ártalmatlan játék, vagy a hűtlenség egyik árnyalata?

A flört nem valami rossz szokás, káros szenvedély, melyre rászokunk, vagy éppen letesszük, hanem pontosan abból tényből fakad, hogy nőnek és férfinak születtünk. A flört az egyéniség része, mint a habitus, a temperamentum, az érdeklődési kör, a hajunk és szemünk színe. Létszükséglet, mint a táplálék vagy az éltető oxigén. A flörthöz kell valamiféle cinkosság, játékosság, egy húron pendülés a másik ember iránt.

olvass tovább

Miután félrelépett

Elvesztettem mindent, ami oly fontos volt az életemben. Mert Ő volt a legfontosabb, az életem legfőbb összetevője. Most azt érzem, hogy bármit megtehetek, hiszen veszteni valóm már nincsen, és ez félelemmel tölt el.

olvass tovább

Miért csalnak meg állandóan?

  • 2018. március 10.

Azt hihetné az ember, hogy a nőcsábászokat könnyű kiszúrni, mégis vannak olyan nők, akik újra meg újra beleszaladnak ebbe a csapdába. Balszerencse? Rossz családi minták? Tényleg csak a másikban van a hiba? Most megpróbálunk utánajárni, miért lehet, hogy valaki folyton csak hűtlen férfiakba botlik.

olvass tovább

Boys don't cry: Megcsalás

Ha van szó a partnerkapcsolatban, amitől a legtöbb ember gyomra összeugrik, az a megcsalás, függetlenül attól, hogy elkövetője vagy elszenvedője az esetnek. Mégis sokan csinálják. Egyes kutatás szerint az emberek 68%-a, egy másik szerint pedig közel háromnegyede csalta már meg a partnerét. Tudjuk, a többi meg hazudós! Óriási számok, de ha tudja az ember fia és leánya, hogy elítélik azért amit tesz, akkor miért csinálja?

olvass tovább

Ikerlángok a hétköznapokban! Az a bizonyos megcsalás

Szerintem néha le kell menni a gödör aljára. Két csúnya sztorink volt a bizalom szempontjából, az elsőnél bekajáltam, hogy változik és dolgozik magán, de átvert. Ez a következő le és kibukásnál derült ki. Na, ott már elég erős és kitartó voltam, hogy válaszút elé állítsam, csinálja és jön velem, vagy megy a picsába?! Ezt is tanulnom kellett!

olvass tovább

Napi Júlia: Mangó és chili

Nem iszol chilis, mangós limonádét. Az már túl sok neked. Hamar kell a legfontosabbakat ledarálni, mert nem érsz rá, és amúgy is fáj a derekad. Fészkelődsz, és ahogy kinyitod a könyvem az első oldalon, először figyelsz rám igazán. Az érdekel ki az kinek ajánlottam. Most felém fordulsz és egyenesre húzod a hátad, közben felszisszensz. Hirtelen nem tudom, hogy mit is mondjak, hogy is foglalhatnám össze azt ki is Ő, egy chilis limonádé mellett, meg amúgy is fáj a derekad.

olvass tovább

Ha megcsalnál

  • 2017. november 17.

"- Elhagynál, ha kiderülne, hogy megcsaltalak?" - kérdezte a férfi. "- Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy firtatni merjem a kérdés apropóját. Inkább csak annyit mondok, attól függ." "- Mitől?" "- Tényleg muszáj most erről beszélnünk?" "- Muszáj."

olvass tovább

A megcsalás 7 téveszméje

Mindannyian csaltunk már, és minket is csaltak meg. Egy bizonyos kor felett nem vitatható, hogy az ember törvényszerűen hűtlenség kiváltója vagy pedig elszenvedője lesz, akár gondolati síkon, akár tettekkel. Ez a téma mindenkit foglalkoztat, nemre és korra való tekintet nélkül, és éppen ezért rengeteg vitás pont adódik egy csalfasági eszmecserén. Pszichológusok szerint 7 általános tévhit kering a félrelépésről, amelyeket jobb tisztázni.

olvass tovább

Apu másik élete

Sokkal vidámabb, a haját is valahogy fiatalosabban hordja, máshogy öltözködik, még az illata is más, mint a régi állandóan komoly Apunak. Végig arról beszél, hogy mennyi mindent csinálunk ma, hogy ebéd előtt kapok egy hatalmas vattacukrot és utána a kedvenc helyeimre is elmegyünk. Olyan gyorsan beszél, hogy a hátsó ülésről csak bámulok és hallgatok. Úgy érzem, nem ismerem ezt az embert. Anyu pedig mindig azt mondja, hogy ne álljak szóba idegenekkel....

olvass tovább

A férfi és a komfortzónája

A férfiak rendkívül egyszerűen, gyakorlatiasan gondolkodnak, legalábbis hozzánk képest. Nem agyalják, nem beszélik túl a dolgokat, mindent a lehető legmagátólértetődőbb módon oldanak meg, és persze úgy, hogy az számukra a legkényelmesebb legyen!

olvass tovább