Kulcsszó keresés /


A leggyönyörűbb Oscar-díjas színésznők

  • 2016. február 22.

Február 28-án kerül megrendezésre a 88. Oscar-díjátadó gála, amit már most tűkön ülve várunk! A nagy napra készülvén, sorra vettük az elmúlt évek Legjobb színésznőnek járó díj gyönyörű nyerteseit. Következzen a Stylemagazin tízes toplistája!

olvass tovább

Tippek vakrandikra

  • 2016. február 18.

A legnagyobbnak gondolt női magazinok internetes oldalain egyre elterjedtebbek az olyan hírek, amelynek a címe rendkívül nagy megdöbbenésre enged következtetni, a cikkre való kattintás után azonban kiderül, hogy egy teljesen jelentéktelen hírmorzsát nagyítanak fel és próbálják viccesen köríteni. A másik kedvencem, amikor olyan semmitmondó praktikákat osztanak meg velünk, mint, “Ha eleget alszol, kipihentebbnek fogod érezni magad, mint eddig bármikor!” Na, nem mondod. Íme 5 tipp a vakrandizáshoz, amit akár komoly tanácsként is adhatnék nektek, de humoros köntösbe bújtatva sokkal szórakoztatóbbak.

olvass tovább

Bazár - Nevetségesen olcsó designer ékszerek

Egy életre szóló minőség, több száz éves divatházak, ki ne álmodozott volna már ezekről a csodás ékszerekről? A Stylemagazin összegyűjtötte nektek a pénztárcakímélő megoldásokat, másodkézből, vagy leárazva, értékéből mit sem vesztve. Lepd meg magad egy időtálló klasszikussal!

olvass tovább

Whitney Houston - Az angyali hang örökké él

  • 2016. február 11.

2012. február 11-én döbbenten és mély fájdalommal fogadta a hírt a világ, miszerint Whitney Houston tragikus körülmények között elhunyt. Bátran kijelenthetjük, hogy Whitney minden idők egyik legnagyobb énekesnője. Pályafutása alatt összesen 415 díjat, illetve kitüntetést vehetett át. Albumaiból több mint 180 millió fogyott világszerte. Emlékezzünk együtt a legendára! Hallgassátok meg magazinunk top tízes Whitney Houston válogatását!

olvass tovább

David Bowie, a pop kaméleonja

  • 2016. január 12.

136 millió eladott album, a Rolling Stone magazin számos címlapja, minden idők 100 legnagyobb előadóit felsorakoztató lista 39. helyezése, és a VH1 100 legnagyobb rockzenész kategóriában elért 7. helyezése. Ő nem más, mint a legendás előadóművész, David Bowie.

olvass tovább

Pamela Anderson meztelen Playboy címlapjai

  • 2015. december 30.

A Playboy magazin immár 63 éve szórakoztatja a nagyérdeműt gyönyörű meztelen női testekkel, kezdve az 1953-as kiadással, melynek címlapján Marilyn Monroe volt látható, egy akkor meglehetősen kihívónak számító szettben és pózban. Idén viszont meglepő döntésre szánták el magukat a magazin szerkesztői.

olvass tovább