Kulcsszó keresés /


Mérgező kozmetikumaink?

  • 2011. március 10.

Átformálhatja az egész gondolkodásmódunkat és életmódunkat Antal Vali mesterkozmetikus és BIONOM-hatóanyag-elemző írása, mely az interneten bárki számára elérhető. Nem kisebb feladatra vállalkozott, mint összeszedte a kozmetikai ipar 10 legkárosabb összetevőjét, s paradigmaváltásra invitálja az olvasót, de az írás elején ő maga is leszögezi, hogy kritikátlanul senki ne fogadjon el tőle semmit. Mi most összegyűjtöttük a könnyebb tájékozódás érdekében az Antal Vali szerint leginkább kerülendő kozmetikai vegyületeket.

olvass tovább

Kritikák a Fekete hattyúról

  • 2011. február 24.

Darren Aronofsky ismét az árral szembe úszva csinált Oscar-esélyes filmet – hogy a szobrot nem kapta meg, nem róható fel a Fekete hattyúnak. A pankrátorhoz hasonlóan a körülményekkel küzdő, céljáért magát is feláldozó hőst ismerünk meg. A közeg viszont kevésbé holywoodi és első hallásra tán kevésbé is érdekes.

olvass tovább

Kirándulás a bajor "középkorba"

  • 2011. február 22.

Ki ne ismerné II. Lajos, a hóbortos bajor király gyönyörű neuschwansteini kastélyát. A világ egyik legromantikusabbnak tartott épületét már az építkezésekor számos kritika érte, csakúgy mint építtetőjét, II. Lajost. A rengeteg pénzt felemésztő hóbort

olvass tovább

Chloé 2010 őszi kollekció

  • 2010. június 22.

Bézs, bézs és még több bézs! Ez a szín jellemzi leginkább a Chloé őszi ruha kollekcióját, amit ismét  Hannah MacGibbon tervezett. Negatív kritikának nincs helye, egyszerűen csodálatos, modern, trendi, szuper.

olvass tovább

Gamer - A játékos

  • 2009. október 26.

Önkényesen már címet is adtunk a filmnek, bár nagyon valószínű, hogy nem fognak ránk hallgatni, valahogy mégis nevén kell neveznünk egy jelenséget, melyet már a mi korszakunkban is számos kritika ér, jó és rossz egyaránt. Ez pedig az online játékrendszer, és ezek fejlődése, aminek a következménye: itt az online újkori Colosseum, és benne az újkori gladiátorok.

olvass tovább

Arctic Monkeys, új album: Humbug

  • 2009. szeptember 01.

Humbug. Nem úgy. Hülye szóviccel nem élünk, úgyhogy nem is mondjuk, ne is várjátok. Itt van az utóbbi pár év legsikeresebb indie rock csapatának legújabb albuma, a Humbug. Jópár kritika fejtegette már, maguk a srácok is mondták, sötétebb tónust, rockosabb vonalat akartak a Humbugon.

olvass tovább

A szabadság útjai

  • 2009. január 07.

Következő kritikára érdemes film, Amerika egy kicsit rejtettebb, de annál valóságosabb problémájára hívja fel a figyelmet. Az unalomra. Persze nem a queens-i gettónegyedek lakóira vonatkozik, ők ritkán unatkoznak. A kertvárosok lakóira, akik ellaposodott életüket nem tudják, akarják, merik megváltoztatni.

olvass tovább