Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. március 11.

  • 2014. március 11.

A mai napon jó ha elkezdesz kiépíteni érzelmi kötődéseket. Ma a családi kapcsolataid gyógyítsd, szépítsd a környezeted. Napi megerősítés: minden kapcsolatom harmonikus és egyenrangú.

olvass tovább

Apa csak egy van?

  • 2014. január 28.

Az apaság intézménye nem merül ki csupán a gyermeknemzésben - ennél jóval több és összetettebb: az életre szóló érzelmi kötődésen túl a férfi számára voltaképpen egy fontos szerep, identitás, feladat, kihívás és lehetőség is egyszerre. Probléma akkor merülhet fel, ha felvetődik a gyanú, hogy a gyermek biológiai apja esetleg nem azonos az őt nevelő apával.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 1.

  • 2013. július 01.

A mai napon indítsd el, engedd meg magadnak, hogy érzelmi kötődéseid lehessenek, szükséged lesz rájuk hamarosan. Ma cselekedj, használd ki a nap lendületét, munka és sport területén is. Napi megerősítés: Biztonságos számomra, hogy érzelmeket merek átélni, minden kapcsolatom rendben van.

olvass tovább

Csak egy álom luxuskivitelben

  • 2012. május 29.

Létezik egy hely, ahol minden csodálatos és tökéletes. Ahol csend van, ahol mindennek tökéletes a formája, ahol szépség, időtlenség honol és ahol nem történhet semmi rossz. Ahova elmenekülhetünk ha baj van, ha minden végzetesen kilátástalan. Sokan keressük azt a helyet, ahol megvédhetjük magunkat az élet fájdalmas helyzeteitől, a szenvedésekkel teli érzelmi kötődésektől, a kiszolgáltatottságtól, hiszen annyi sérülés ért már mindannyiunkat. Megszállottan hisszük, mint Holly Golightly, hogy valódi biztonságot csak egy olyan tökéletes hely nyújthat számunkra, mint a “Tiffany.”

olvass tovább

Calvin Klein - egy hős Bronxból

  • 2011. január 05.

Calvin Klein 1942. november 19-én született New Yorkban, azon belül Bronx-ban. Már kiskorában beleszeretett a divatba, megtanult magától varrni és vázlatot rajzolni, a divathoz való kötődése és a tehetsége segítette hozzá ahhoz, hogy kiemelkedjen Bronxból, a világ egyik leghíresebb divattervezőjeként.

olvass tovább