Kulcsszó keresés /


A legaranyosabb képek a világ egyik legismertebb családjáról - Boldog születésnapot Vilmos herceg!

Vilmos herceg a világ szeme láttára cseperedett fel, napjainkban pedig már ő maga is három gyermek édesapja, Kate Middleton férje, és brit trón várományosa - bár úgy néz ki, hogy arra valóban még sokat kell várnia. A 36. születésnapját ünneplő herceg tündéri családja folyamatosan lenyűgözi a nagyközönséget, így most róluk gyűjtöttük össze a legaranyosabb fotókat!

olvass tovább

Lelkem, a szőnyeg

A végtelen monotonitás percei hetekké, hónapokká válnak ma. Nem hoz lázba semmi. Minden szürke, minden csendes, olyan elhagyatott. Bámulom a szoba falait és megfeszítem minden idegszálam, mert terelni akarom a gondolataim, de csak elmélázom. Újra képek úsznak az elmémbe, felzaklatnak és fájnak.

olvass tovább

Top10: stílusos és praktikus - a nyár kedvence a long bob fazon

  • 2018. május 24.

Kétségtelen, hogy a filmekben és a képeken különösen jól mutat, amikor valaki derékig érő hajzuhataggal sétálgat a tengerparton, azonban ha egy pillanatra is megpróbálunk reálisak lenni, akkor hamar rájöhetünk, hogy nyáron a hosszú haj cseppet sem a barátunk. A melegben ugyanis kiengedve cseppet sem kényelmes, ráadásul nyaraláson, vagy ha strandra megyünk, akkor kimondottan macerás folyamatosan szárítgatni, hogy tökéletesen álljon. Mi ezért a long bob fazonra szavazunk, ami stílusos, szexi, ráadásul kifejezetten kényelmes is. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

10 szexi fotó a kedvenc ügyvédünket megformáló Patrick J. Adams-ről

A Suits zseniális (ál)ügyvédjét megformáló színész kanadai származású, és a világsikert hozó szerepe mellett számos másik sorozatban is láthattuk kisebb szerepekben. Két éve vette feleségül a Pretty Little Liars sztárját, Troian Bellisariot, akit mondanunk sem kell, hogy igen sok nő irigyel azóta, többek között mi is. Máris mutatjuk, hogy miért!

olvass tovább

Az otthoni irodád

  • 2018. május 23.

Manapság egyre elterjedtebb, hogy sokan otthonról végzik a munkájukat. Ha te is közéjük tartozol, vagy csak szeretnél berendezni magadnak egy dolgozószobát, az alábbi képekből meríthetsz ötleteket.

olvass tovább

Megeszem a múltam, aztán magammal hordozom

Érezted már azt, hogy hiába jön a nyár, megint egy helyben toporogsz? Igen, nem futsz, csak toporogsz. Valljuk be, ezzel nem sok kalóriát lehet elégetni. Ahogy a listákkal sem, meg a be nem tartott, magadnak tett ígéretekkel. A motiváló képekről a faladon, a telefonodban és a füzeteidben, már ne is beszéljünk

olvass tovább

Rád emlékezve

Idővel fakulnak a képek és a hangok, de még sokszor felsejlenek a gesztusaid és az illatod. Néha olyan, mintha még mindig velünk lennél, aztán mintha csak egy röpke álom lett volna minden Veled töltött év. Még mindig naponta eszünkbe jutsz, de legalább már nem olyan szívbemarkoló minden egyes alkalom. Habár nem érinthetünk meg, és soha többé nem hajthatjuk mellkasodra a fejünket, de reméljük tudod, hogy örökké szeretünk Téged.

olvass tovább