Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - június 20.

  • 2014. június 20.

A mai napon fogadd el az Univerzumtól a jutalmat az erőfeszítéseidért. Ma a természeti programoké, testedzésé a fószerep. Napi megerősítés: nyitott és befogadó vagyok az Univerzum jóságára és bőségére.

olvass tovább

Életmentés és vízparti veszélyek

  • 2014. június 19.

Miért fontos a babaúszás, úszás tanulás? Nem csak a tüdőkapacitás, vízbiztonság és a vízből kijutás lehet életmentő, de a szabályok és veszélyhelyzetek ismerete is. Attól, mert szeretik a vizet, az még lehet veszélyes! Sajnos az alábbi történet is ezt bizonyítja!

olvass tovább

Di Caprio a mi emberünk

  • 2014. január 09.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy napjaink egyik legtehetségesebb és -sokoldalúbb színésze Leonardo Di Caprio. Az Aviátorban nyújtott alakításáért Golden Glode-díjjal jutalmazták, és szívből reméljük, hogy az idei évben az Oscarral járó szobrocskát is elnyeri, A Wall Street farkasa c. filmért, ahol minden képzeletet felülmúlóan brillírozik a filmvásznon. Íme néhány idézet a sármos Leotól:

olvass tovább

Chanel sífelvonók

  • 2013. december 12.

A Chanel új magaslatok felé vette az irányt, ugyanis lehetőséget kínál a legstílusosabb módon lesiklani a lejtőkön. A márka által fémjelzett sífelvonók, természetesen Karl Lagerfeld tervei alapján készültek, melyek az Alpok legelitebb pontján elhelyezkedő, frissen indított pop-butikba való eljutást segítik a téli sportok szerelmeseinek.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 11.

  • 2013. október 11.

A mai napon el kellene fogadnod az élettől a "Jutalmat" erőfeszítéseidért. Sok szerencsét! Ma rendezd a pénzügyeidet, kötelességeidet, feladataidra szánj időt, megéri. Napi megerősítés: Az élet mindig csodás ajándékokat tartogat számomra.

olvass tovább

Még egy trójai háború

  • 2013. február 06.

Érisz ismét ledobta az emberek közé aranyalmáját, ami az idei Golden Globe vörösszőnyegén landolt és a gyönyörű színésznők összevesztek rajta, kit is illessen a legszebbnek járó jutalom. Legyünk modern kori Pariszok és döntsük el, kit illessen a gyümölcs. Remélhetőleg nem tör ki emiatt még egy trójai háború!

olvass tovább

Napi Üzenet - január 24.

  • 2013. január 24.

A mai nap SZERENCSÉS nap, fogadd el a jutalmad az erőfeszítéseidért. Ma szépítsd, tisztítsd az otthonodat, mert minden vízzel kapcsolatos dolog, főleg a vízkúrák különleges felszabadulást hozhatnak számodra. Napi megerősítés: Ez lesz életem legszerencsésebb időszaka.

olvass tovább

Meghívó sehová

  • 2012. szeptember 14.

A jövőheti partira van meghívód? Az új klub előtt irtó sokan állnak, kissé bajos a bejutás. Ismerem a tulajt, szerezhetek jegyet. Kár lenne kihagyni, hisz jelen lesz a város. Nekünk is ott a helyünk anyukám.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 10.

  • 2012. május 10.

Mai nap a Jutalom napja erőfeszítéseidért, sok szerencsét.!! Ma pénzügyeink jól alakulhatnak. fizikai síkon manikűr, pedikűr. Napi megerősítés: Szeretem a sok és sikeresnek járó pénzt és én sikeres vagyok.

olvass tovább