Kulcsszó keresés /


Legjobb sztár - Halloween kosztümök 2014

  • 2014. november 03.

Kitaláljátok, hogy ki rejtőzködik pillangókosztümben az alábbi képen? Annyit segítünk, hogy mindig az ő jelmezei sikerülnek a legeredetibbre minden évben. Azért a többi sztár sem panaszkodhat. Összegyűjtöttük az idei év legzseniálisabb halloween-i maskaráit!

olvass tovább

Abba élmény

  • 2014. november 02.

Az ABBA eredeti zenekari tagjával, az eredeti hangzással és az eredeti jelmezekkel egy valódi, felejthetetlen ABBA-élményben lesz részünk november 22-én a Papp László Budapest Sportarénában, amely az egyedülálló látvány és hangzás elegyével minden más hasonló show-nál nagyobb élményt ad mindazoknak, akik a legendás zenekar rajongói voltak és azoknak is, akik eddig csak szüleiktől hallottak az egykori legendáról!

olvass tovább

A 30 legeredetibb celeb Halloween jelmez

  • 2014. október 31.

A Halloween láz most már hazánkban is tombol, így kaptunk az alkalmon és összegyűjtöttük az elmúlt évek legviccesebb kosztümjeit, amivel a hírességek szórakoztattak minket. Ha kedvet érzel magadban az átváltozásra, ideje készülődni és szerezz inspirációt az összeállításunkból.

olvass tovább

Elképesztő sminkek Halloween-re

  • 2014. október 20.

A jelmezötletek után most összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek legnagyszerűbb és legötletesebb sminkjeit Mindenszentekre. Reméljük találtuk köztük kedvetekre valót. Tekintsétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

  • 2014. október 19.

A hírességek évről évre elképesztő jelmezekkel tudnak előrukkolni Halloween-re. Mi az elmúlt 4 esztendő legötletesebb kosztümjeiből válogattunk nektek egy galériányira. Lássuk melyik kosztüm milyen hírességet rejt!

olvass tovább

Dolhai Attila vérbeli gentleman

  • 2014. július 07.

Vajon a mai világban léteznek még a klasszikus értelemben vett, igazi úriemberek? Vagy ez az elegáns, mindig érzékeny és kedves, udvarias férfitípus kihalni látszik? Bár Dolhai Attilának sok szerepben kell helytállnia a színpadon, udvariassága nem csupán jelmez. Amikor legördül a függöny, kibújik aznapi karakteréből, egy dolog azonban nem változik: Attila kívül-belül igazi gentleman marad.

olvass tovább

Farsangi kiegészítők gyerekeknek

  • 2014. február 10.

Februárban még javában tart a farsang, mely alkalom adtán kicsik és nagyok előszeretettel bújnak jelmezekbe, és ünneplik vidám lakomákkal, mulatságokkal a téli időszak búcsúztatását is egyben. Azt már biztosan mindenki tudja, hogy mi is szeretne lenni, amikor jelmezbe bújik, így mi most nem a jelmez ötletekkel szeretnénk segíteni titeket, sokkal inkább egy két kiegészítővel, amik esetleg a tökéletes megjelenéshez még szükségesek. Abban is segítünk, hogy hol szerezhetitek be őket.

olvass tovább

Új tervezővel és új kollekcióval indítja az évet a Benzol

  • 2014. február 06.

Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt - mondja Klimó Péter jelmez- és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A készülő új kollekció tervezését kezdettől ő irányítja. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

olvass tovább

Őrült halloween-i töklámpások

  • 2013. október 29.

Közeledik az Amerikában már oly népszerű Halloween ünnepe, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Érthető, hiszen fantasztikus dekorációkat készíthetünk, melyekkel még inkább őszi hangulatba kerülhetünk, és az ötletes jelmezekkel, álarcokkal tarkított bulik is kihagyhatatlannak bizonyulnak évről évre. Következő összeállításunkban olyan faragott tökcsodákat mutatunk be, melyeket kis kreativitással és egy jól megfent késsel otthon is előállíthat bárki. A kísértetiestől a viccesen át, minden megtalálható, e heti mottónk tehát: faragásra fel!

olvass tovább