Irodalmi túladagolásra készül a Margó

  • 2014. június 11.

Június 11-én Rambo átviszi a szerelmet – ezzel nyit a Margó Irodalmi Fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban, s tart - idén immár - öt napon át, szerte Budapesten. A fesztivál központi programja, az Irodalom Éjszakája, június 14-én várja az irodalom kedvelőit, amikor is a kortárs irodalom legjobbjai – mások mellett – Esterházy, Bereményi, Kun Árpád, Erdős Virág, Kukorelly tart felolvasást itt-ott a fővárosban, elhagyatott üzlethelyiségben, történelmi emlékhelyen, régi üzletházban, menő divattervező műhelyben.

olvass tovább

Miért Rose Gold?

  • 2014. február 17.

Kérdezik sokan. Igen számomra is meglepő, hogy ismét reneszánszát éli ez a több száz éve létező anyag/szín. Az orosz birodalomban vörös aranyként nevezett ötvözet színe – ragaszkodunk a szín elnevezéshez, bár az esetek többségében nem igazán az arany eme ötvözetéről van szó– tavaly robbant be ismét a legnagyobb divatmárkáknak köszönhetően és azóta is töretlenül tart uralkodása a kiegészítők terén.

olvass tovább

Új szalon a pestiek örömére

  • 2013. október 23.

Október 21-én nyitotta meg kapuit az új Close szalon, ezúttal a pesti oldalon. A frissen nyílt üzlet egy szinte minden igényt kielégítő, komplex, háromszintes szépségbirodalom (Montázs Szalon) része. A megnyitó apropóján elkészült a Close idei első kampányanyaga is, mely merőben eltér az eddig megszokottaktól. Hortobágyi Kászon avatott be minket az elkészült fotósorozat titkaiba.

olvass tovább

Meztelen fürdőszoba

  • 2013. szeptember 25.

Hát ma eszembe jutottál. És tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot, az irodalom tanárom így tanította. Meg azt is alaposan belém nevelte, hogy csak a férfinak mondhatom: kellesz. A nyelvtanban máskor nem használjuk így e szót. Gondolom akkor lehet csupán, ha szerelmesek vagyunk. Na, te kellettél, de mára múlt idő minden, édes.

olvass tovább

Eszeveszett színbirodalom

  • 2013. április 05.

A merésznél is merészebb színeket vonultatott fel a tavaszi sminktrendek előhírnöke, a tavaly szeptemberben megrendezett, őszi divathét. A képzeletbeli festő nem sajnálta a palettára kinyomott tónusokba jó alaposan belemártani a varázsecsetet. Hogy kedvünkre valóak-e, azt mindenki döntse el maga! Az biztos, hogy színterápiának nem utolsó!

olvass tovább

Eltűnt a Missoni ház feje

  • 2013. január 07.

A neves olasz divatbirodalom fejedelem nélkül maradhat, eltűnt ugyanis a venezuelai légtérből az a repülő, amely Vittorio Missonit és feleségét szállította.

olvass tovább

Gyerekbirodalom másként

  • 2012. szeptember 05.

Fröccsöntött műanyag kutya, mint ülőbútor, várat mintázó színes emeletes ágy, erődítményként ható búvóhely – a gyerekvilág értelmezése nemzetközi designerek olvasatában.

olvass tovább