Kulcsszó keresés /


Változások Anna Amélie életében

  • 2013. december 24.

A december 9-én nyílt showroom, nem az egyetlen változás az Anna Amélie márka életében. Szakítva a konvencionális trendekkel, ezentúl a szezonális megjelenések helyett, inspiráció és téma szerint prezentálja kollekcióit a tervezőnő, termékenyebb tervezői munkát és megjelenést biztosítva. A showroomnyitás alkalmával bemutatkozott az új, Walk in the Woods fantázianévre hallgató kollekció is, melyet a vadregényes tájhangulat inspirált. Anna, az erdei sétákon tapasztalt illatokat, változatos színeket és a nyugalmat hívta segítségül, valamint a szövést, mint technológiát.

olvass tovább

Az eper illatú cipőbolt

  • 2013. október 15.

Lassan 3 éve bújik meg a Wesselényi utca 33. szám alatt egy igazán különleges cipőbolt, a Cargomoda. Nem csak a kínálat egyedi, de a berendezés, az atmoszféra, az illatok és még a nyitva tartás is merőben eltér a hagyományostól.

olvass tovább

Illatmustra

  • 2013. augusztus 24.

Hogyan tegyed a saját világodat szebbé? Válassz olyan illatot ami drapériaként vonja körbe a testedet. Parfümöd kiválasztásához nem elég a jó orr, szív is kell!

olvass tovább

Gaultier a bőröd alá hatol!

  • 2013. május 15.

2013 nyarára a Jean Paul Gaultier illatok a Couture divat világából merítettek ihletet, a tetoválásból. Ezt a testművészetet kombinálva a divat kódjaival Jean Paul Gaultier ismét a tőle megszokott lázadással alkotta meg új termékeit.

olvass tovább

Friss illatok a hajnak

  • 2013. április 02.

Tradicionális francia márka 30 év tapasztalattal a hajápolásban. A Garnier Ultra Doux samponok és balzsamok a hajápolás természetes receptjét kínálják Önnek a Dél-Franciaországi Provence vidékéről, amely a természetes összetevők határtalan forrása.

olvass tovább

Az új Fan Di Fendi illatvariáció

  • 2013. március 03.

Ahogy a híres Baguette táskákat új és új változatban készítik el, a Fan di FENDI illatok is különböző hangulatokhoz és vágyakhoz illeszkednek. Az Eau de Parfum, az Eau de Toilette és az Eau de Parfum Extreme után most a Fan di FENDI Eau Fraiche változata diktál egy vakítóan sugárzó és boldog tempót.

olvass tovább