Kulcsszó keresés /


Elfeledett illatok nyomában

  • 2012. március 21.

Sok nő ábrándozik arról, hogy megtalálja az „igazit”. Amiről be tudják azonosítani, ami csak az övé, amiben biztonságban érzi magát, és amitől megnő az önbizalma. Igen, fontos, hogy legyen saját illatunk, ám nem könnyű megtalálni azt. Az új kreációk között kutassunk, vagy tegyünk időutazást?

olvass tovább

Luxus tusfürdők inyenceknek

  • 2012. február 02.

A mennyei kozmetikumok közé nyugodtan besorolhatjuk a különböző luxus tusfürdőket is. Nem csak azért luxus egy ilyen tisztálkodószer, mert más az árfekvése, mint az átlagosabb társainak: az összetevők, az illatok, spa-élményt nyújtanak!

olvass tovább

Ünnepi illatbonbonok

  • 2011. december 21.

Sokan szavazunk a műfenyőre: környezettudatosságból, kényelmi szempontokból, padlófűtés miatt, de még mindig vannak, akik nem tudják befogadni a műanyag csodát. Az elsődleges indok az az illatok hiánya, mert ugye a tökéletes formájú plasztikfa bizony nem áraszt bódító fenyőillatot. Gond egy szál se, megmutatjuk a megoldást!

olvass tovább

Bulgari Mon Jasmine Noir

  • 2011. augusztus 01.

A Bulgari új illata, a Mon Jasmine Noir a Jasmine Noir fiatalosabb, frissebb verziója. Az illat a gyöngyvirág, az indonéz jázmin, a pézsma, és fa illatok keverékével friss nyári illatkompozíciót alkot.

olvass tovább

Watson, egy új szépségápolási család

  • 2010. augusztus 30.

Egyszerű és teljeskörű fürdő és testápolási termékcsalád, közkedvelt jól ismert hatóanyagokra alapozva. Természetes hatóanyagok, új testápolási rituálé, minőségi textúra és különleges illatok jellemzik. 6 féle illatban és hatóanyagban kapható méz, mandula, mangó-papaya, olíva, pink garpefruit-mandula, aloe vera, kedvező elérhető áron.

olvass tovább

Született feleségek - született sztárparfümök

  • 2010. március 04.

A Született feleségek szinte indulása óta a világ egyik legsikeresebb sorozata. A "szappanopera" számtalan díjat nyert az elmúlt 7 év alatt, ám ez még mindig nem volt elég, hiszen a feleségek új parfümöt "dobtak" piacra, még hozzá olyan illatokat, amik leginkább jellemzőek, a sorozatban nyújtott karakterükre.

olvass tovább

Különleges programok a múzeumok első őszi éjszakáján

  • 2009. november 05.

Különleges programokkal várja 30 budapesti és 47 vidéki múzeum a látogatókat november 14-én, a múzeumok első őszi éjszakáján: lesz a kiállítóhelyek falai között zene, színház, tánc, de a Márton-nap apropóján nem maradhatnak el az ünnepre jellemző késő őszi hangulatok, ízek és illatok sem.

olvass tovább

Miss Elite

  • 2009. március 27.

Az Elite illatok a világ első számú modellügynökségének nevét viselik és az általa közvetített imázst, presztízst és álmot közvetítik. Bemutatkozik az Elite illatok legújabb kreációja, a Miss Elite In Love.

olvass tovább