A 9 legnagyobb hiba, amit elkövetünk a húszas éveinkben

  • 2016. szeptember 20.

A legjobb része a húszas éveinknek, hogy bármilyen hibát követünk el, hamar túl tudjuk tenni magunkat rajta. Talán ezért is ez a korszak az, ahol a legtöbbet hibázunk, akarva vagy akaratlanul, az mindegy. Persze, ez egy tökéletes folyamat az életünknek, ahol megtanuljuk a mások és saját határainkat is. De mégis mik azok a ballépések, amiket megteszünk?

olvass tovább

8 tipp a feszes bőrért

Új évszak, új élet címszóval elég sokan kezdenek életmódváltásba így a szeptember beköszöntével. Egyrészt, mert talán egyszerűbb elvonszolni magunkat az edzőteremig most, mint a januári fagyok közepette, másrészt pedig ilyenkor talán még élénken élnek tudatunkban a nyáron, rövid szoknyákban és topokban saját testünkön felfedezett feleslegek és hibák Remélhetőleg manapság már egyre többen tisztában vagyunk vele, hogy a csak átmeneti sikert eredményező fogyókúrák helyett tanácsosabb az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett letenni a voksunkat.

olvass tovább

A legnagyobb flörthibák

  • 2016. július 25.

A flört a fiatal nők életében fontos szerepet tölt be; ha olyan emberre fecséreljük az időnket, aki könnyedén szerezné meg a szívünket, a komoly szándékkal rendelkezőkre már nem éppen marad figyelmünk. A nők nagyobb része szégyenlőssé, idegessé válik, amikor egy jóképű, magabiztos férfival kezd társalogni. Belenézünk azokba a sugárzó szemekbe, és máris elvesztettük az eszünket. Bár ezek gyönyörű pillanatok is lehetnek egyben, de gyakran hamis benyomást keltenek. Íme, 12 hiba, amit érdemes elkerülni.

olvass tovább

Így öltözik a férfi, ha hibátlanul akar kinézni - Nyári stílustippek Schiffer Miklóstól

  • 2016. július 01.

Elérkezett az igaz nyár, programokért kiáltó forró nappalokkal és kellemes estékkel. Legyen szó lovaspólóról, utazásról vagy egy laza, nyáresti koktélozásról a barátokkal, a stílusos megjelenés a férfiaknál is alapkövetelmény. Schiffer Miklós szakértő tanácsaiból kiderül, milyen részletekre érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a hölgyek szeme biztosan ne stílushibák miatt akadjon meg az erősebb nem képviselőin.

olvass tovább

Sok bennem a hiba, ha kevés benned a szeretet

  • 2016. február 20.

Az emberi élet nagyon egyszerű alapokon működik: vagy van benne szeretet, vagy nincs. Persze lehet erre azt mondani, hogy igen, lehet, hogy régen így volt, de már más világban élünk, most már nincs így. Már rég vége annak a világnak, amikor az emberek ennek megfelelően éltek, amikor minden családban, párkapcsolatban, béke és szeretet honolt, de ezzel a kijelentéssel a magam részéről nem értek egyet.

olvass tovább

Az utóbbi idők legelterjedtebb sminkbakijai

A smink azért igazán hasznos dolog a nők életében, mert magabiztosságot ad, kiemeli az arcunk előnyös részeit, feldobja a megjelenésünket. De nagyon könnyen áteshetünk a ló túloldalára, amikor elkezdünk követni egy smink trendet, de a kivitelezés nem tökéletes. Így nem, hogy javítanának, csak rontunk a kinézetünkön. Most azokat a tipikus, mostanság elterjedt hibákat vesszük nagyító alá, amik sok esetben nevetségessé teszik a nőket, de amikből tanulni is éppúgy lehet!

olvass tovább

Or(r)bitális szépséghibák

  • 2016. január 02.

Tudtad-e, hogy mindössze hét másodpercnyi idő áll rendelkezésünkre, hogy másokban megszülessen az első benyomás rólunk, mely mind a magán- mind az üzleti kapcsolatokban kulcsfontosságú?

olvass tovább