Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Meghan Markle-től

  • 2017. december 05.

Lassan már egy hete örülhetünk a hírnek, miszerint Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást, és már jövő tavasszal kimondják a boldogító igent. A gyönyörű színésznő nem csupán a Suits-ban nyújtott alakításával, és a nők jogai melletti felszólalásaival és kiállásával, hanem lehengerlő stílusával is felhívta magára a figyelmet. Ezért most a hamarosan a királyi család tagjává váló színésznő legjobb outfitjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

9 dolog, amire minden férfi vágyik a jövendőbelijétől

  • 2017. november 29.

Senki sem tökéletes; az unásig ismételt mondatot nem hiába fújja kívülről mindenki ötéves kora óta. Mi, nők, tökéletlenségeink ellenére, köztudottan sokat várunk jövőbeli szőke hercegünktől és bele sem gondolunk, hogy bizony a férfiaknak is létezik a fejükben egy bizonyos lista.

olvass tovább

10 híresség, aki Diana hercegnő barátja volt

  • 2017. augusztus 02.

Augusztus végén lesz 20 éve, hogy Diana walesi hercegnő 36 évesen életét veszítette egy autóbalesetben, mely után az egész világ megrendülve gyászolta. Fiai, Vilmos és Harry herceg még gyermekek voltak. A világ figyelme mindvégig a jótékony cselekedeteiről ismert hercegnőre tapadt, és cseppet sem meglepő, hogy rengeteg híres emberrel is összehozta a sors, akik közül sokakkal mély barátságot is ápolt.

olvass tovább

5 idegesítő férfiszokás

  • 2017. június 30.

Szerte a világban tucatnyi nő álmodozik arról a bizonyos tökéletes hercegről. Azonban előbb-utóbb mindannyian megtapasztaljuk, hogy a leghelyesebb, legcukibb, legrendesebb pasinak is akadnak szörnyen idegesítő tulajdonságai.

olvass tovább

„Bárcsak ismerné Kate-et, és látná, ahogy felnőnek a gyerekeim” - Vilmos herceg őszinte interjúban beszélt az édesanyjáról

  • 2017. június 05.

Már 20 éve, hogy Diana hercegnő váratlan balesetben életét vesztette, ami megrázta az egész világot. Fiai még csak tinédzserkoruk elején jártak, ugyanis Vilmos, 14, Harry pedig mindössze 12 éves volt, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Vilmos herceg most először beszélt egy interjú során arról, hogy milyen volt édesanya nélkül felnőni.

olvass tovább

10 tündéri fotó a ma két éves Charlotte hercegnőről

A brit királyi család legifjabb sarja, William és Kate második gyermeke, Charlotte hercegnő egészen pontosan két évvel ezelőtt született. A kis hercegnő, akinek egyelőre valószínűleg még fogalma sincs arról, hogy milyen kivételes családba született, bátyjával, George herceggel együtt gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt szüleik oldalán, így most a tíz legédesebb képet hoztuk el a fiatal hercegnőről!

olvass tovább

6 szerelmet bevonzó tárgy

  • 2017. február 11.

Bizonyos tárgyakról már az ősi kultúrában is úgy gondolták, hogy szerencsét hoznak a szerelemben, vagy segítenek bevonzani a megfelelő társat az életünkbe. Egy kis boszorkányság, vagy csak bolondos placebo hatás? Egy próbát megér! Lássuk mik ezek a mágikus képességgel ellátott tárgyak, amelyek segítségével talán te is rá találhatsz a hercegedre!

olvass tovább