Kulcsszó keresés /


A világ legjobban imádott férfija - Brad Pitt ma 53 éves

1963. december 18-án született William Bradley Pitt néven, Oklahomában. Persze, simán lehet túlzás a címben tett állítás, de Pitt népszerűsége kétségbevonhatatlan. Az idén szeptemberben kirobbanó válása hetekig vezető hírként szerepelt a legtöbb sajtóorgánumban, és a tíz évvel ezelőtti válása sem kavart sokkal kisebb port. Bennünket (vagyis engem) azonban most nem a magánélete érdekel ennek a zseniális színésznek, hanem az, hogy milyen filmekben szerepelt eddig, és hogyan változott a stílusa az évek alatt. Brad Pitt több mint harminc éve van a pályán. Isten éltesse a kedvenc színészemet!

olvass tovább

Szépségnapló: Így állítsd meg az idő kerekét!

Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik koruk ellenére mesés, üde arcbőrrel rendelkeznek. Ugyan hogy csinálják, hogy mindig kisimultak és gyönyörűek? Én még csak a harminchoz közeledek, de sokszor már most sem nézek szívesen tükörbe reggelente a szétgyűrt arcommal és karikás, begyógyult szememmel. Bennem van a hiba? Egyszerű genetika? Vagy netán méregdrága ránctalanító krémekkel kellene már ennyi idősen pepecselnem?

olvass tovább

A legmenőbb pulóverek az idei szezonra - Stylemagazin-válogatás

Minden évben, amikor a hideg idő beköszöntével átmustrálom a szekrényemet, rájövök, hogy pulcsiból van a legkevesebb. Hogy miért? Mert felesleges ruhadarabnak tartottam, csúnyának és bumfordinak, de aztán rájöttem, hogy a pulcsi megfelelő viseléséhez fel kell nőni. Most, így harmincon túl azt érzem, már elég nagy vagyok hozzá. Ezeket én választottam ki, és igyekeztem minden árkategóriából becsempészni néhány darabot:

olvass tovább

Tudtad-e? - 5 tévhit a kínaiakról

  • 2016. november 10.

Kis hazánkban él a térség legnagyobb kínai kolóniája, mintegy 20 ezer férfi, nő és gyerek. Közel harminc évvel ezelőtt, Magyarország, egyedüliként Európában, vízummentességet adott az ide érkező kínaiaknak, akiknek többsége itt telepedett le ahelyett, hogy tovább járta volna Európa országait, vagy megpróbált volna eljutni a messzi Amerikába.

olvass tovább

40 felejthetetlen Chanel-pillanat - 133 éve született Coco Chanel

Coco Chanel neve fogalom, mondatai legendásak, stílusa pedig örök. Az első Chanel boltot 1909-ben nyitotta Párizsban, azóta pedig a neve egyet jelent a divatnagyhatalommal. A divatházat Karl Lagerfeld élesztette újra, aki több mint harminc éve a Chanel kreatív igazgatója. Most mutatunk nektek 40 olyan pillanatot a ready-to-wear kollekciókból, amik nem csak felejthetetlenek, hanem valóságos időutazásnak is számítanak.

olvass tovább

30 másodperc tapi a női jogokért és szexuális egyenlőségért?

A svájci művésznő, Milo Moiré legújabb, Magic Box névre keresztelt performanszával járja a világot. A műsorszám folyamán Milo arra bátorítja az utca embereit, hogy harminc másodperc erejéig nyúljanak bele a mellét vagy vagináját körülölelő üvegdobozba, és érintsék meg csupasz testét. Mindezt ingyen és bérmentve. Hogy van-e értelme? Utánajártunk.

olvass tovább

Miért a MILF?

A MILF napjaink feltörekvő feminin generációja. Minden nő megkaphatja a címkét, ha már nem húszéves, a harmincat is már jócskán elhagyta, mégis dögös és szexi anyuka, mely erős, tudatos, vagy tudattalan erotikus kisugárzással párosul. Ápolt, igényes és azt sugallja a külvilág felé, hogy tökéletesen elégedett az életével és önmagával. Külsejével fontos üzenetet közvetít a környezetének: az izgalmas női kisugárzás, és a vonzó, kívánatos megjelenés nem múlik el a fiatalsággal.

olvass tovább

Olyan vagyok, mint egy valóságos kohó, tele tűzzel - Meryl Streep 67 éves

Meryl Streep, a fenti gondolat gazdája, ma ünnepli 67. születésnapját. Nem állítok azzal valótlant, ha azt mondom, ő ma a legtehetségesebb nő Hollywoodban, legalábbis az én 'best actress'-listámon egészen biztosan az első helyet kapja. És nem csak tehetséges színésznő, hanem négy gyermekes anyuka is, feleség, és ember, aki fütyül a konvenciókra, felemeli a hangját a szexizmus és a környezetszennyezés ellen, és nem próbál meg harminc évesnek látszani, hanem gyönyörű, ragyogó, természetes nő. Meryl Streep stílusalbuma következik a kedvenc filmjeimmel kiegészítve, amikben ő játszotta a főszerepet. Isten éltesse a színésznőt!

olvass tovább