Kulcsszó keresés /


Az elmúlt évek legjobb Halloween kosztümjei

  • 2014. október 19.

A hírességek évről évre elképesztő jelmezekkel tudnak előrukkolni Halloween-re. Mi az elmúlt 4 esztendő legötletesebb kosztümjeiből válogattunk nektek egy galériányira. Lássuk melyik kosztüm milyen hírességet rejt!

olvass tovább

Hajmeresztő édességek Halloween-re

  • 2014. október 15.

Mandulakarmos boszorkányujjak, kukacos gyümölcszselé, emberi szemes panna cotta és féreg gumicukor. Mi kell még? Összegyűjtöttünk nektek tíz vicces desszertet, amivel meglephetitek a barátotokat Mindenszentekkor. Rémisztésre fel!

olvass tovább

Halloween: Kelta hagyományból rémünnep

  • 2013. október 31.

A Halloween ősi kelta ünnepből alakult ki, amelyet elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt. A kelták hite szerint október 31-ének estéjén tér vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik az elmúlt esztendőkben haltak meg, és azóta az állatok testében "léteztek".

olvass tovább

Őrült halloween-i töklámpások

  • 2013. október 29.

Közeledik az Amerikában már oly népszerű Halloween ünnepe, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Érthető, hiszen fantasztikus dekorációkat készíthetünk, melyekkel még inkább őszi hangulatba kerülhetünk, és az ötletes jelmezekkel, álarcokkal tarkított bulik is kihagyhatatlannak bizonyulnak évről évre. Következő összeállításunkban olyan faragott tökcsodákat mutatunk be, melyeket kis kreativitással és egy jól megfent késsel otthon is előállíthat bárki. A kísértetiestől a viccesen át, minden megtalálható, e heti mottónk tehát: faragásra fel!

olvass tovább