Gyöngypaszomány a business lookban?

  • 2010. október 11.

Budapestre végérvényesen beszökött az ősz – tegyük hozzá végre, hiszen elérkezett az őszi kollekciók ideje! A NAVONA legújabb modelljeit az elegáns Infiniti autószalonban mutatta be. Első, gyöngysoros modellje pezsdítő fuvallatként hatott a kifutón.

olvass tovább

Egy csodálatos táska Jil Sander-től

  • 2010. május 13.

Ez a gyönyörű, fényes, gyíkbőr női táska könnyen magával ragadja a szemet, s aztán el sem ereszti. Leheletnyi, pici, igazi gyöngyszem nőknek, minden darabjában stílussal, visszafogott eleganciával. Magyarországon valószínűleg nem kerül forgalomba, de itt akár meg is rendelheted.

olvass tovább

Nemek igenje

  • 2010. április 19.

Spitzer Gyöngyi, vagy ahogyan inkább ismerik, Soma több évtizede segít megtalálni nőknek és férfiaknak egyaránt a bennük szunnyadó, mélyről jövő szexualitást. Mostani könyvében is egy hasonló témában keresi a választ, vagyis a nemiség megtalálását.

olvass tovább

A Hublot és a BMC együttműködése

  • 2009. július 01.

A Hublot és a BMC közös projektje első látásra talán egy kicsit különös. Igazából másodszorra is. Egy óragyár vajh miért kezd el biciklit gyártani? Ezt nem tudjuk, de segítségül meghívták a BMC-t, így megszületett ez a teljesen fekete gyöngyszem.

olvass tovább

Garnier Shine ajakápoló

  • 2009. május 18.

A Garnier Shine ajakápoló karitévajjal gazdagítva védi, hidratálja az ajkakat a puha fényességért. Finom, csillogó gyöngyház réteget képez az ajakon.

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009

  • 2009. április 24.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal került megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői - Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru - mellett idén új tervezők is bemutatták kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatták a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009.

  • 2009. április 16.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői – Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru – mellett idén új tervezők is bemutatják kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatják a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább

Menyasszonyi ruha trend mustra 2009

  • 2009. március 24.

Mindig csodálattal tölt el, hogy az esküvői ruhák tervezői képesek még újat alkotni. No, nem mondható ez el mindenkiről, de ha arra gondolok, hogy a fehér textíliákból, csipkéből és gyöngyből még mindig lehet valami szokatlant, különlegeset és látványosat teremteni, egészen elfog az izgalom. Ilyen izgalommal figyeltem, hogyan változik a 2009-es év divatja az előzőekhez képest.

olvass tovább