Kulcsszó keresés /


Step-aerobik

  • 2009. december 26.

A step aerobik ugyanazokat az izomcsoportokat dolgoztatja meg, mint a hagyományos aerobik, kivéve, de még több zsírégetéssel jár, így a fogyókúrázóknak ajánlott leginkább.

olvass tovább

Eddz vízben az aqua-jogginggal!

  • 2009. december 20.

Az egyik legegészségesebb és legeredményesebb testformáló fitneszirányzat az aqua-jogging. A sport vízben űzhető, és minden korosztály számára elsajátítható mozgásforma, népszerűsége pedig, talán éppen ezért folyamatosan növekszik.

olvass tovább

Spinal Dance - Fogyj tánccal!

  • 2009. december 10.

A Spinal Dance bár a hagyományos aerobiknál jóval finomabb mozgást követel meg, minden testrészt átmozgat. De míg az aerobik alatt te "meghalsz" az edzésen, a Spinal Dance feltölt és megerősít, s segít megtalálni a helyes egyensúlyt és testtartást.

olvass tovább

Popsiformálás

  • 2009. április 21.

Mutasson bárki is egy férfit, akit nem varázsol el egy gyönyörű, formás női popsi látványa! Ez a tény az evolúciós fejlődést megfigyelve nem is csoda: a még négy lábon járó ősök épp szemmagasságban riszálták hátsójukat

olvass tovább

Fenékformálás munkában és otthon

  • 2009. február 18.

Mutasson bárki is egy férfit, akit nem varázsol el egy gyönyörű, formás női popsi látványa! Ez a tény az evolúciós fejlődést megfigyelve nem is csoda: a még négy lábon járó ősök épp szemmagasságban riszálták hátsójukat.

olvass tovább

Aquafitnesz a kíméletes torna

  • 2008. augusztus 05.

Az aquafitnesz, vagy ahogyan sokat hívják aquarobic, vízben végzett gimnasztikai gyakorlatokat jelent, amelyhez gyakran segédeszközöket is használnak. Ennek a vízben végzett mozgásformának számos előnye van a “szárazföldi” sportokkal szemben.

olvass tovább

Jóga és edzés

  • 2007. december 31.

A távol-kelet már régóta berobbant a fitnesztermekbe, jóga-, tai-chi órákon és más távol-keleti edzéseken már régóta részt lehet venni, most azonban kezd elterjedni a nyugati edzések és a távol-keleti wellness kombinációi, a woyo, azaz a workout jóga.

olvass tovább