Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIII. / Kedd

  • 2012. március 13.

Nő vagyok, így természetesen számomra is fontos a szépség. Ha valaki egyszer feltalálná az örök fiatalság elixírjét, biztosan a vevők között lennék. Egyelőre erre nincs túl sok kilátás, de a lehetőségek felől alaposan kikérdeztem kedvenc bőrgyógyászomat. A legfontosabb, hogy rend legyen az ember gondolataiban, érzéseiben. – mondta. Aztán, hogy szeresse a munkáját, kell egy kis kihívás, egy kis boldogság, egy kis egészséges életmód, egy kis mozgás, mindenből csak egy kevés, semmi túlzás – mondta – az eredményt pedig mindenki ellenőrizze le saját maga.

olvass tovább

Tetovált lány

  • 2012. január 25.

Hideg, hó, történelem, család, siker, gazdagság, őrület, fiatalság, erőszak, rideg bosszú, fura bűnügy, dupla csavar, David Fincher. Talán ennyi elég is lenne. De olyan utalás és szimbólumtömeg, amely a modern kultúraértő számára tripla izgalmat teremt, hiszen ha egy Vonnegut kötet lapjai a tűzben úgy vannak elrejtve, hogy az a néhány szekundum (igaz tovább tart, mint a Harcosok Klubja trükkjei a moziban) elindítja belül a bizsergést, beindul a tudatalatti, pedig akkor még senkiről semmit nem tudunk.

olvass tovább

Anew Genics – Felébreszti a bőrben rejlő fiatalságot

  • 2011. szeptember 03.

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint felfedezték a hosszú élet titkát. Az Appennin-félszigeten élő emberek egészségesebben és tovább éltek az elmúlt 100 évben, amit a nagyon aktív fiatalság génekkel magyaráztak. Ezek a gének azonban mindenkiben megtalálhatóak!

olvass tovább

Clarins - Younger Longer balzsam

  • 2008. február 01.

Lépjünk be az öregeddésgátlás új dimenziójába.Az első alkalom, hogy egy kozmetikai termék a sejtek környezetére van hatással, hogy megőrizze és meghosszabbítsa a bőr fiatalságát.

olvass tovább