Kulcsszó keresés /


Miben menjünk sakkolimpiára?

  • 2013. március 25.

Őrjítő lázban égsz, vajon ki nyeri a következő sakkolimpiát és még azt sem tudtad eldönteni, mit vennél magadra eme jeles eseményre? Ne légy oly nagyon halálra rémülve, összeállításunkban elhoztuk neked a legpompásabb mértani mintákat az idei szezon későn érkező tavaszára.

olvass tovább

Furcsa dolgok

  • 2013. március 23.

Luxustáska hulahoppkarikából, szőrrel bélelt papucs, és piros szőrmecipő. Ezek a furcsa dolgok mind a nagy divatházak kollekcióinak a részét képezik, ki ilyen, ki olyan minőségben.

olvass tovább

Nicole Kidman vadonatúj ruhatára

  • 2013. március 21.

L'Wren Scott nevét az ausztrálok vörös démona tette ismertté a világon. A tervezőnő most a kedvenc szecessziós festőnkből, Gustav Klimt-ből inspirálódott, majd valódi csodákat küldött a kifutóra, és Kidman gardróbjába egyaránt.

olvass tovább

Akinek nem inge, ne vegye magára

  • 2013. március 16.

A Chanel most már örök szívfájdalom marad. Leszámítva azt a néhány klasszikus darabot, amit minden nő kapásból megkíván, nem sok jót tudunk róla mesélni. Most sem.

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Miu Miujság

  • 2013. március 13.

Andersen hősnők jelentek meg Miuccia Prada álmában. Aztán a tervezőnő szépen lerajzolta és megalkotta őket a becenevével fémjelzett divatbemutatón. Lássuk milyen volt a Miu Miu show.

olvass tovább

Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább

Elemi ösztön reloaded

  • 2013. március 11.

A Balmain háznak sikerült produkálnia a tavaszi divathét legizgalmasabb és legegyedibb kollekcióját, amely teljességgel nélkülözi a most oly divatos oversize és retro kellékeket, egyúttal eredeti és pazar. Lássuk a medvét!

olvass tovább