Ördög Nóra az anyaság örömeiről

  • 2013. április 13.

A Philips AVENT hagyományosan félévente rendez találkozót Facebook rajongói számára, és a tegnapi eseményen nagy bejelentést is tettek. Mostantól az AVENT Facebook-oldalán olvasható Ördög Nóra kismamablogja, áprilistól ő veszi át a stafétabotot Dobó Katától.

olvass tovább

Overshare, avagy a kevesebb néha több!

  • 2013. február 13.

Közeledik a Valentin nap, így újra aktuális a kérdés, mennyire éljünk a "virtuális térben", mennyire és főleg hogyan osszuk meg magunkat, vágyainkat, szerelmünket, kapcsolatunkat a közösségi médiában.

olvass tovább

Nyereményjáték Marilyn Monroe-val

  • 2012. augusztus 25.

„Csók, Marilyn!” címmel nyereményjátékot indított a szegedi REÖK a facebookon. A népszerű Monroe-kiállításra invitáló, virtuális képeslappal minden héten páros belépőt nyerhet egy szerencsés.

olvass tovább

Facebook már smink formájában is

  • 2012. július 13.

Az Yves Saint Laurent különösen odafigyel vásárlóira, és úgy döntöttek, a mindennapi sminkeket is a hétköznapokhoz igazítják. Több, mint 600 millió felhasználóval bír a Facebook, sok a rajongó, a függő, így kiváló üzletnek tűnik az YSL limitált kollekciója.

olvass tovább

Social media cipők

  • 2012. május 08.

Facebook, Twitter, Youtube, Wikipedia - a 21. század fontos szereplői. Életünk szerves részévé váltak, akkor miért ne hordanánk kedvenc webes oldalaink ihlette ruhákat?

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIX. / Szombat

  • 2012. április 28.

Nemrég feliratkoztam a “Ma este színház” nevű facebook oldal napi last minute előadás ajánlójára. Fantasztikus ötletnek tartom, hogy minden nap értesítést küldenek a város színházainak el nem adott jegyeiről. Mindig alaposan átböngészem a kínálatot és kedvem, hangulatom szerint döntök arról, hogy az esetleges szabad estémet színházi előadással teszem emlékezetessé vagy sem, ráadásul féláron!

olvass tovább