A férfi bőrápolás három muskétása

  • 2014. november 12.

A borotválkozás a férfias hétköznapok része. Sokan vannak, akik szükséges rutinnak tartják, és vannak, akik ódzkodnak tőle. A megfelelő termékekkel könnyen változhat a vélemény: érdemes tenni egy próbát a HYMM termékcsalád tagjaival!

olvass tovább

Atomrobbanást akarok

  • 2014. július 30.

Azt hiszem, alapvetően ugyanarra vágyunk mi nők, de azért mégis, vannak közöttünk különbségek, mikor azt fogalmazzuk meg, milyen férfit szeretnénk. Mert vannak olyan tulajdonságok, amelyek egyértelműek: legyen az illető kedves, udvarias, jó humorú, legyen jó állása, legyen képes eleget tenni a férfias feladatoknak, azaz a nő érezze magát biztonságban mellette mind fizikailag, mind anyagilag, és még sorolhatnám.

olvass tovább

A pasiktól nyúltuk

  • 2013. január 22.

A tavaszi szél idén nem vizet áraszt, hanem rengeteg maszkulin ruhadarabot a fiús lányok gardróbjába. Lányos lányok, 2013 tavaszán igazán trendi férfiasnak lenni.

olvass tovább

Műszempilla az autódra!

  • 2012. július 11.

Alufelni, chiptuning, sport ülések és extra kipufogó - férfias dolgok autókra, melyeket persze nők is élvezhetnek, de nem mindenki ujjong örömében, ha születésnapra például egy új felniszettet kap. Van egy sokkal jobb ötletünk! Szerezz be egy autó pillát!

olvass tovább

Csajoknak sört? Igen!

  • 2012. április 27.

Régebben bizony rosszallóan néztek a söröző hölgyekre, mert ugye, a sör egy férfias ital. Fordult a kocka, megjöttek a "női" sörök, és eltűntek a gyanakvó tekintetek.

olvass tovább

Egy 21.századi Nő - Az érintésről

  • 2011. november 24.

Először a kezébe szerettem bele. A kéz annyi mindent elmond egy emberről! Szép, finom ujjai voltak, az egész keze erős volt, férfias, de mégis rendelkezett valamilyen nemes, arisztokratikus vonással. Megkértem írjon nekem pár szót, mindegy mit, csak látni akartam hogyan ír. Elbűvölt. A kezét, ahogy a tollat fogta, a tekintetét, ahogy a papírra tapadt még ma is magam előtt látom. Nem, nem az író, a nő veszett el abban a pillanatban. Az értelmem még fel sem fogta, hogy mi történik, de a belső hang amelyiken a nő szólal meg már tudta, hogy ennek a kéznek az érintésére vágyom…

olvass tovább

Zara 2011-es őszi/téli kollekciója

  • 2011. augusztus 24.

Sötétnek és férfiasnak ígérkezik a Zara őszi kollekciója. A spanyol cég tavaszi kollekciója is hasonló stílusban készült, s továbbra is kitartanak a brit modell, Stella Tenant mellett.

olvass tovább

Rakkenroll

  • 2011. június 11.

A rock&roll egy életérzés. A rock örök, a rock a vér, a rock a sava borsa mindennek. Férfias sport, ahol keményen helyt kell állni. Tomi, a Helsinkiben élő koncertfotós képeiről pedig mindez azonnal kitapintható, érzékelhető.

olvass tovább

Készül egy gitár...

  • 2011. május 24.

Kevés férfiasabbnak gondolt dolog van a Földön mint a gitár. Ez az univerzális hangszer mára mondhatni az egész világon elterjedt, a legnépszerűbb hangszerek közt tartják számon. A gitáros a gyengébbik nem örök vágya marad, legalábbis a gitáros kinézetétől némileg függetlenebbül. Azt viszont ritkábban lehet látni, hogyan készül ez a bizonyos hangszer.

olvass tovább

Lányok öltönyben

  • 2011. március 16.

Egyik kedvenc sorozatunk, az Így jártam anyátokkal főszereplője Barney Stinson azt az elvet vallja, hogy még a pizsamája is öltöny formájú legyen. A Suit up day idén télen hazánkba is eljutott, megfertőzve ezzel nem csak a fiúkat, de a gyengébbik nemet is. Számos szórakozóhely kapott az ötleten és Suit up témájú partikat szerveztek, ahol a lányok is öltönyben feszítettek. A kifutók világa mellett, szeretett sztárjaink is szívesen bújnak férfias öltözékbe. Eljött az idő, amikor nem csak egy kapcsolatban viselheted már te is a nadrágot, hanem az utcán is.

olvass tovább