Kulcsszó keresés /


Kikötők

  • 2012. október 07.

Sosem leszünk állógalléros vitorlázók programnélküli asszonykái, nem születnek majd gyermekeink ezüstkanállal a szájukban, de legalább érezzük az étel ízét.

olvass tovább

Totál metál

  • 2012. május 01.

Arany, ezüst vagy bronz színekben pompázó ruhákat nem csak este szabad elővenni. Ragyogni a napsütésben is lehet pár csillogó ruhával és kiegészítővel!

olvass tovább

Metált bírod? - Fémes körömlakkok

  • 2012. január 28.

Igaz, hogy várjuk a tavaszt, a fagyi és púder színeket, de addig is használjuk ki a metál lakkok adta lehetőségeket. Ellenállhatatlan feketék, kékek, zöldek, ezüstösek, aranyak, és hihetetlen de annál gyönyörűbb változataik.

olvass tovább

Egy 21.századi Nő - A Szépségről

  • 2011. december 02.

Csupa álombeli dolog jut eszembe, ha a szépségre gondolok. Talán mert olyan megfogható és megfoghatatlan egyszerre az a harmónia, ami a szépség mély zengésű dallamában, ragyogó fényű méltóságában megjelenik. Amikor az ember álmodik annak a fajta tökéletességnek lehet tanuja, amit csak a képzelet ezüstcérnával varrt folyamai hozhatnak létre, ezért az élmény kissé távoli. S bár álmodni jó, én szívből rajongok a hétköznapi élet apró szépségéiért is.

olvass tovább

Függő ügyek

  • 2011. március 24.

A bizsu mindannyiunk kedvenc kiegészítő-társa. Nem csak olcsó, de bármelyik boltban beszerezhető. Manapság minden ruházati üzletben megtalálhatók a kiegészítőként szolgáló kollekciók is. Míg régen kizárólag aranyban és ezüstben gondolkoztál, ma már eszedbe sem jut több ezreket költeni egy függőre.

olvass tovább

Mesebeli üvegékszerek

  • 2011. március 23.

Görömbei Luca iparművész három éve foglalkozik egy speciális, saját fejlesztésű üvegtechnológiával. Ékszerei csiszolt üvegből, ezüst foglalattal a letisztultságot és az abszolút egyediséget tükrözik: a kollekció darabjai között nincs két egyforma.

olvass tovább

KOKA design

  • 2011. február 02.

Komáromi Kata és cége a KOKA Design Bt. 1994 óta tervez és készít ékszereket. Ezek mind kis példányszámban vagy egyedi megrendelésre készülnek. Alapanyaguk jellemzően arany, ezüst, platina, drágakövek és gyöngyök.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Hecendorfer Tímea

  • 2010. december 27.

Hecendorfer Tímea szereti magát különböző stílusokban kipróbálni. A Budapest Fashion Weeken bemutatott kollekcióját a hó, a jég a tél csillámló vakítóan fehér, ezüstös varázsa ihlette. Jeges forróság a szürke hétköznapokra...

olvass tovább