Top10: kedvenc sorozataink legjobb karácsonyi epizódjai

Amikor karácsony előtt ráhangolódásként, vagy az ünnepek között közös családi programként a képernyő elé ülünk, legtöbbünknek automatikusan a karácsonyi filmek ugranak be, pedig érdemes belegondolni, hogy majdnem minden kedvenc sorozatunknak van ünnepi, így karácsonyi epizódja, többnyire nem is egy. Éppen ezért összegyűjtöttük a tíz legjobbat, remélve, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, aki már kívülről fújja a karácsonyi filmek szövegét, és hiányolja a kedvenc sorozatkaraktereit.

olvass tovább

10 érv egy hétvégi Szex és New York maraton mellett

Mivel is tölthetnénk a hétvégét, amikor semmi kedvünk nincsen kimozdulni a borongós őszi időbe, mert sokkal szívesebben maradunk otthon egy puha pléd alatt, a kezünkben egy nagy bögre meleg teával? Amikor még az olvasáshoz is lusták vagyunk, és legszívesebben a képernyőt bámulnánk egy nagy tál popcorn és pár tábla csoki társaságában. Nos, egy ilyen hétvége a legalkalmasabb arra, hogy újranézzünk a Szex és New York-ból annyi részt, amennyit csak tudunk. Valószínűleg a legtöbbünknek nincs szüksége hosszas győzködésre ezt a programot illetően, akinek viszont kétségei vannak, nézze végig gyorsan a most következő listát!

olvass tovább

Top 10: Hollywood legigézőbb tekintetei

  • 2016. szeptember 12.

Biztos veletek is történt már olyan, hogy a tömegben hirtelen csak egy szempárt láttatok, ami fekete lyukként elnyelt benneteket, úgy bámultátok, még pislogni sem mertetek. A végén persze nagy valószínűséggel elillant, mint egy jött-ment délibáb. Az alábbi világsztároknak még a képernyőn keresztül is sikerült elérniük a kívánt hatást, nálam legalábbis. A stylemagazin kissé elfogult top tízes listája következik.

olvass tovább

Hajrá magyarok! Ilyen a Sziget második napja nekünk.

  • 2016. augusztus 12.

Micsoda éjszaka volt! Kár szépíteni, a csütörtök már majdnem péntek, így a buli hajnalig tartott. Nem csoda hát, hogy rápihenünk az estére és a péntek esti csemegézés később indul majd, mint terveztük. A napi repertoárból vezérvonalként magyar előadókat választottunk, aztán a többit majd hozza a Sziget hangulata. Na, nézzük!

olvass tovább

Mediterrán Quimby koncert a PLÁZS-on

  • 2016. július 13.

Az ország legnyáribb pontján, a siófoki PLÁZS-on játszik pörgős sámán boogie-t július 15-én az egyetlen és megismételhetetlen Quimby. A zenekar idén ünnepli azt, hogy immáron negyedszázada zenélnek együtt, a repertoáron a régi slágerek mellett pedig már ott vannak a készülő új album dalai is.

olvass tovább

Még mindig eper! Epres zabkeksz

  • 2016. június 25.

Ezt a receptet ki kell próbáljátok! Ugye, még nem unjátok az epret, mert még javában tart a szezon! Epres zabkeksz (hozzáadott cukor nélkül) Alacsony glikémiás indexű, receptben írtak szerint laktózmentes.

olvass tovább

Plusz 8 ok, amiért neked is nézned kell a foci EB-t

Ma kezdődnek a nyolcaddöntők és ha a magyar válogatott sikere nem elég arra, hogy odaszegeződj a televízió képernyője elé, akkor mutatunk még neked plusz nyolc okot, amiért nézned kell az Európa Bajnokságot. És megadjuk a meccsek időpontjait is, amikor láthatod őket a pályán. Neked ki a kedvenced?

olvass tovább

Újabb világsikerű kiállítás a Millenárison!

  • 2016. június 22.

Futball-lázban ég az egész kontinens, s miközben a hazai válogatott újra felrajzolta a magyar focit Európa térképére, Budapestre megérkezett a világ legnagyobb futball relikvia gyűjteménye: kiállítás, ami bemutatja régi korok és napjaink legnagyobb játékosait, legizgalmasabb pillanatait, emlékezetes tárgyait. Június 22-én indul a Gooól!, a világ futballtörténetének legátfogóbb bemutatója, benne – mások mellett – az Aranycsapat összes elérhető relikviáival. Ezzel párhuzamosan egy fantasztikus dinoszaurusz kiállítás is kezdetét veszi – bár nem fociznak, de ettől még nagyon lehet szeretni őket.

olvass tovább

Hello Mr. Marky Mark!

A mai napon ünnepli a 45. születésnapját Mark Wahlberg bostoni születésű színész és producer. Korábban Marky Mark néven futó, rövid ideig tartó zenei pályája során számtalanszor láthattuk őt alsógatyában pózolni, de azóta persze felnőtt, megkomolyodott és számos filmes produkciót tudhat magáénak. Nézzük át tehát a repertoárt, mi mindent nem tudtunk eddig Mr. Marky Markról.

olvass tovább