Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: csinos outfitek olyan napokra, amikor nehéz eldönteni, hogy nyár van vagy ősz

Mostanában meglehetősen nehéz reggelente eldönteni, hogy éppen milyen évzskara ébredtünk. Az időjárás valahol a nyári és az őszi között ingadozik, ami megnehezíti a megfelelő outfit kiválasztását. Ha szeretnél most is csinos lenni, akkor mi azt javasoljuk, hogy válassz egy csinos nyári ruhát, és viselj hozzá bőrdzsekit vagy farmerdzsekit és egy bakancsot. Íme, a kedvenc összállításaink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér csipkeruhákat

A csipkeruhák egyébként is könnyedén elegánssá és kifinomulttá és elegánssá teszik a megjelenésed, azonban ha fehéret választasz belőle, akkor különösen igaz lesz ez. Szerinteünk az a legstílusosabb, ha valaki sportcipővel, bőrdzsekivel vagy farmerdzsekivel viseli, mert így egy kicsit lazább és érdekesebb lesz az összhatás.

olvass tovább

Stílusiskola: tavaszi outfitek oversize ingekkel

Az oversize ingek azért prkatikusak, mert hordhatjuk őket kabát, dzseki vagy éppen pulcsi helyett, ráadásul mindennel, de tényleg mindennel jól muatatnak - például melegítőnadrággal pont ugyanannyira kombinálhatjuk őket, mint szoknyákkal, és a végeredmény egészen biztosan egy stílusos outfit lesz.

olvass tovább