Kulcsszó keresés /


Anh Tuan Amszterdamban debütál

  • 2013. december 09.

Amszterdamot eddig is Európa egyik legcsalogatóbb városaként tartottam számon, de a panoptikum, a Van Gogh Museum és az i amsterdam felirat újabb kihagyhatatlan látnivalóval bővült a Tassen Museum Hendrikje Museum of Bags and Purses táskamúzeummal. A következő hónapokban ugyanis Anh Tuan, vietnámi származású magyar divattervezőnk táskakollekciója kerül kiállításra az Amszterdami Táska Múzeumban, mely egyedülálló Európában, és egyben a legnagyobb a világon. A tervező ikonikus darabjaival egyaránt találkozhatunk a kiállításon, csakúgy, mint a legújabb fazonokkal.

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Állati apróságok

  • 2013. november 11.

Az idei Őszi/Téli gyermekdivat egyértelműen az állatmintákról,és a mintás lenyomatú ruhácskákról szól. A divattervezők leginkább a leopárd mintázatú darabokat részesítették előnyben, mi pedig ennek hatására úgy döntöttünk, gyűjtünk néhány leopárd mintás kiegészítőt, melyeket könnyedén beszerezhettek gyermekeiteknek.

olvass tovább

Stílusos gyermekek, márkahű anyukák Little Marc Jacobs S/S

  • 2013. november 07.

A pimasz és sajátos stílusáról híres divattervező Marc Jacobs 2014 -es új tavaszi, nyári gyermek kollekciója egyedi, de mégis hordható, éppen csak annyira kirívó, amennyire kell ! Egy biztos, a mini „fashioniszták” jó időben is szívesen fogják magukra húzni Jacobs ruhácskáit.

olvass tovább

Ki mit viselt a hazai divathéten?

  • 2013. október 24.

Szombaton került megrendezésre a budapesti Toni&Guy Fashion Week, ami nagyzoló elnevezése ellenére egy napos rendezvény. Kivételesen a magyar divat utolérte önmagát, és a divattervezőink krémje – már aki nem a korábbi Marie Claire Fashion Days hasonló koncepciója mellett tette le a voksát – bemutatta a jövő tavaszra álmodott kollekcióit.

olvass tovább

A Gombold újra! nyertesei a hírnév felé

  • 2013. október 16.

Az idei évben harmadjára került megrendezésre a Gombold újra! pályázat, melynek célja a hazai divattervezők támogatása és beléptetése a nemzetközi piacra, valamint segítségnyújtás az induláshoz. Idén, az eddigiektől eltérő módon, a versenyzők az országhatárt átlépve a közép-európai hagyományokból, művészi értékekből is ihletet meríthettek. Június 22-én, a Millenárison megrendezett, Central European Fashion Days zárórendezvény után, ahol a nyertes mini-kollekciók debütáltak elismert divattervezők felvonulása mellett, a verseny két newcomer, azaz pályakezdő kategória nyertese elindult, hogy elsöprő sikereket arasson a divatszakmában.

olvass tovább

A KREA bemutatta legújabb tehetségeit

  • 2013. október 14.

Az alma materem idén is megrendezte félévi kiállítását, ahol a divatstylist, divattervező, enteriőrtervező, fotós, lakberendező, enteriőrstylist, tervezőgrafika, tervezőoperátor, és webdesigner szakon tanuló hallgatók mutatják be vizsgamunkáikat.

olvass tovább

Gaultier ismét Miss Klossra szavazott

  • 2013. június 19.

Jean Paul a kedvenc nemzetközi divattervezőnk. Úgy gondoljuk, nagyon sokáig nem is kellene taglalnunk ennek miértjét. Zsenialitása kétségbevonhatatlan ebben a szakmában. Múzsája pedig ismét Karlie Kloss, az amerikai manöken-üstökös. Lássuk a kampányt!

olvass tovább

Anna Wintour és a többiek

  • 2013. február 20.

Nem elég divattervezőként sikeres kollekciót alkotni, és az sem mellékes, ki jön el a show–ra. Ugyanis nem mindegy, kit ültetnek le az első sorba.

olvass tovább