Kulcsszó keresés /


Eszeveszett színbirodalom

  • 2013. április 05.

A merésznél is merészebb színeket vonultatott fel a tavaszi sminktrendek előhírnöke, a tavaly szeptemberben megrendezett, őszi divathét. A képzeletbeli festő nem sajnálta a palettára kinyomott tónusokba jó alaposan belemártani a varázsecsetet. Hogy kedvünkre valóak-e, azt mindenki döntse el maga! Az biztos, hogy színterápiának nem utolsó!

olvass tovább

A húsz legjobb hidratáló maszk

  • 2013. április 04.

Testünk 70%-a víz, amelyből napi két és fél liter távozik különböző úton - módon, tehát legalább ugyanennyi folyadékkal volna szükségszerű minden nap pótolni a veszteséget. A legkevesebb vizet a bőrünk tárolja, azon belül is az arc, a nyak és a kézfej szárad ki a leggyorsabban, ezért ezen területek hidratálása a legfontosabb.

olvass tovább

Szegény, nagymúltú divatház

  • 2013. március 09.

Minden egyes Dior bemutató után könnyes szemmel tekintünk vissza a régmúlt időkre, amikor még dicsőséges fényében ragyogott a márka. Mára ebből a dicsfényből, csupán egy kopott glória maradt.

olvass tovább

Lázadók köntöse

  • 2013. március 08.

Végre valami más, valami szokatlan, friss és eredeti a fáradt Chanel és a tucat Beckham után. Amíg a fájdalmasan hosszú Dior show-n elaludtunk, addig Vivienne Westwood bemutatóján csöppet sem unatkoztunk.

olvass tovább

Ezerarcú nő Diorban

  • 2013. február 27.

Jennifer Lawrence nevével mostantól még többször találkozhatunk majd, ugyanis ő zsebelte be a legjobb női főszereplőnek járó Oscar díjat. Az új Dior-táska kampány múltheti debütálása csak hab a tortán az ezerarcú üdvöske életében.

olvass tovább

Előre ittunk a medve bőrére

  • 2013. február 16.

Nagyon vártuk, mivel rukkol elő De La Renta és Galliano, de az eredmény nem aratott elsöprő sikert. Egy kicsit koncepciótlan lett a kollekció. A legjobbakat ennek ellenére kiválogattuk neked.

olvass tovább

Ennyit tud a Dior?

  • 2013. február 15.

Nem győzünk keseregni Galliano sírhantja felett. Nem elég, hogy a ready-to-wear kollekció után a haute couture is igencsak gyengére sikeredett, most előrukkolnak egy rémes kampánnyal is.

olvass tovább

És a manökenek izgulnak-e?

  • 2013. február 02.

Ha láttunk már divatshowról készült dokumentumfilmet, akkor tudhatjuk, micsoda őrület előz meg egy ilyen eseményt. A kulisszák mögé pedig ki ne szeretne bekukkantani?

olvass tovább

Rubintos ajkak

  • 2013. január 28.

Az biztos, hogy nem csókálló, ellenben gyönyörű. A Dior 2013 tavaszi/nyári bemutatóján ragyogó ajkú modellek vonultak fel.

olvass tovább