Kulcsszó keresés /


12 film, amit látnod kellett volna 2017-ben

Még az év vége előtt azt is eláruljuk majd, hogy milyen filmek bemutatóját érdemes várni a 2018-as évben, most viszont arról állítottunk össze egy listát, hogy mik azok, amelyek 2017-ben kerültek a filmvászonra, és érdemes lett volna (vagy érdemes lenne) megnézni. Van közötte vígjáték, romantikus dráma, akciófilm, animációs mese és horror is, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ráadásul a két ünnep között remélhetőleg egy kis időnk is lesz a lazításra egy-egy film mellett.

olvass tovább

Top20: manikűr ötletek megrögzött karácsony-imádóknak

Jövő héten végre elérkezik az éve egyik legjobban várt, legszebb ünnepe, a karácsony. A lázas készülődés közepette nem árt a legapróbb részletekre is odafigyelni, például arra, hogy a manikűrünk is illik-e a csodás ünnepi hangulathoz. Most olyan mintákat gyűjtöttünk össze, amelyek között minden, már szeptember óta karácsonyi lázban égő meg fogja találni a tökéletes karácsonyi kedvencet.

olvass tovább

A legromantikusabb randihelyszínek decemberben

  • 2017. december 15.

Decemberről úgy tartják, hogy az év legromantikusabb hónapja. Ha a téli sétákra gondolunk a hóesésben, a karácsonyira, vagy a forró italokra, nem kételkedhetünk, hogy az ünnep másról sem szól, mint a kölcsönös, odaadó szeretetről és szerelemről.

olvass tovább

5 dolog, amivel visszacsempészheted a gondtalan nyarat a hideg és szürke télbe

  • 2017. december 14.

Kétségtelen, hogy az év egyik legjobban várt eseménye a karácsony, azonban ha túlstresszeljük ezt az időszakot, vagy egyszerűen csak nem rajongunk a hideg, boringós időjárásért, akkor könnyen lehet, hogy inkább a nyarat sírjuk vissza még ilyenkor is. Ha te sem szereted a hóesést, azt, hogy minden fahéj illatú, mindenhol ugyanaz a tíz karácsonyi zene szól, és az összes csatornán karácsonyi filmek mennek, akkor ez az 5 tipp neked is segíthet, hogy visszacsempészd a téli napokba a gondtalan nyár hangulatát.

olvass tovább

Karácsonyi böjt

  • 2017. december 13.

A bizánci hagyományú egyházakban november 15-én kezdődik és december 24-éig tart a karácsonyi böjt. Akárcsak a Húsvétot megelőző nagyböjt, ez az időszak is negyven napig tart. A második legnagyobb keresztény ünnepi esemény Krisztus születése, melyet a Karácsonnyal ünneplünk.

olvass tovább

Top10: a legjobb sminkek karácsonyi bulikra

  • 2017. december 13.

Decemberben gyakorlatilag partiról partira járunk, és azért, hogy tökéletes legyen a megjelenésünk, gondoskodnunk kell a megfelelő sminkről is. Ilyenkor bátran nyúlhatunk a vörös, feltűnőbb rúzsokhoz, csillámos szemhéjfestékekhez, vagy akár egy hangsúlyosabb tusvonallal dobhatjuk fel a sminkünket. Íme a mi kedvenceink!

olvass tovább

10 idézet a Reszkessetek betörők!-ből, amit egyszerűen nem tudunk megunni

Mind tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és ha őszinték akarunk lenni, akkor kénytelenek vagyunk bevallani, hogy egészen biztosan leülünk decemberben egyszer (vagy többször) a családdal, és megnézzük a kultikussá vált film első és második részét. Azért, hogy kicsit fokozzuk a karácsonyi hangulatot, illetve mert valóban nem tudjuk megunni őket, most a Reszkessetek betörők! legjobb idézeteit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Stílusiskola: 5 szín, amiben decemberben tündökölhetsz

Céges buli, baráti összejövetel, családi vacsora... összeszámolni is nehéz, hogy decemberben az ünnepi szezon során hányszor kell társaságban megjelennünk, lehetőleg a legjobb formánkat hozva. Mivel ilyenkor mind szeretnénk csinosak, elegánsak és stílusosak lenni, most ahhoz hoztunk tippeket, hogy milyen színeket érdemes preferálni, amikor ünnepi outfitet választunk.

olvass tovább