Kulcsszó keresés /


Méghogy Lady Gaga a legextravagánsabb előadóművész - 51 évvel ezelőtt született Björk

"Be fogom bizonyítani, hogy valóban létezik lehetetlen." - ezt a gondolatot Björk énekelte meg egyik dalában, és el lehet dönteni, hogy igaz-e az állítás? Lehetetlen állandóan olyan überzseniálisan kilógni a sorból (vagy be sem állni soha), mint ahogyan azt ő tette és teszi a mai napig. Az izlandi énekesnő ma ünnepli 51. születésnapját. És nem csak a híres hattyújelmeze volt extra. Nézzétek csak:

olvass tovább

A nő, aki nem készít bakancslistát - Isten éltessen Emma Stone!

"Nem csinálok bakancslistát, mert attól tartok, hogy ha meghalok, az emberek megtalálják, és arra gondolnak majd, "ó, ezt nem tudta megcsinálni." - nyilatkozta egy interjújában Emma Stone, és mi már csak a határtalan humoráért is imádjuk, meg azért még, mert oly nagyon tehetséges, és még a stílusában sem találtunk kivetnivalót! Emma Stone 28 éves a mai napon, Isten éltesse a színésznőt!

olvass tovább

Kim Kardashian halloween-i jelmez-evolúció

  • 2016. november 02.

Amerika egyik nagy kedvence a sokkoló megtámadása óta eltűnt a nyilvánosság elől (tegnap hallatott magáról futólag, de nem a Mindenszentek kapcsán), így idén Kim Kardashian jelmez nélkül maradtunk halloween-re. Ezért mit volt mit tenni, jobb híján összegyűjtöttük az elmúlt évek Kim maskaráit. Reméljük, hamar felépül a lelki megpróbáltatásaiból a celebnő, és újra nekünk ragyog majd a celebritásokkal megtűzdelt, csillagos égbolton. Addig is:

olvass tovább

30+1 ikonikus halloween-i sztárkosztüm

Nemsokára mi is beöltözünk a legrémisztőbb jelmezeinkbe, de addig lapozzuk át együtt a sztárok legikonikusabb halloween-i maskaráit. Közben lehet tippelni arra, hogy idén hány embernek jut eszébe Margot Robbie által alakított figurának, Harley Quinn-nek beöltözni az Öngyilkos Osztagból... és arra is, hogy a minden szinten legzseniálisabb Heidi Klum idén ki lesz/mi lesz!

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

A Beckham család meghitt pillanatai

  • 2016. október 10.

Időről-időre előállnak, hogy a Beckham család csupán reklámként funkcionál együtt. Mi azonban ezt nem szeretnénk elhinni, ezért úgy döntöttünk bekukkantunk a család életébe kicsit és összeállítunk egy képgalériát a legmeghittebb pillanataikból.

olvass tovább

Top 20: Híresek és smink nélkül is gyönyörűek

Minden nap smink mögé rejtjük arcunkat, hogy szebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat - ezáltal is plusz egy falat emelve magunk köré. Összeállítottunk egy listát smink nélkül is gyönyörű sztárokról, ezzel is ösztönözve titeket, hogy fogadjátok el önmagatokat, és ne féljetek megmutatni a világnak, hogy milyen csodálatos nőt rejtegettek valójában!

olvass tovább