Kulcsszó keresés /


Celebek bikiniben - 2016-os válogatás

  • 2016. július 26.

Valahogy mindig érdekli az embert, hogy a világ leghíresebb sztárjai, akik a legmenőbb diétákat követik, és extra sok figyelmet szentelnek az alakjuknak, hogyan is mutatnak bikiniben. Nos, a mostani válogatásunkból ez most jó néhány celeb hölgyről kiderül.

olvass tovább

5 trend, amelyet a sztárok imádnak idén nyáron

  • 2016. június 01.

Az elmúlt időben, gyakran voltunk szemtanúi annak, hogy kedvenc sztárjaink meglepő, sokszor össze nem illő szettekben léptek utcára. Úgy tűnik, a szezon jelszava az ambivalencia – ezt észben tartva, íme, öt trend, amelyet minden A-listás celeb viselni fog a közeljövőben.

olvass tovább

Sztárok, akik megjárták a kifutót is

  • 2016. május 08.

Köztudott, hogy a legnagyobb divatbemutatók egyben show műsorok is, hogy nemcsak a márkák legújabb kollekciói miatt nézik meg az emberek. És ha már show, zene, embertömeg, miért ne sétálhatnának a legnagyobb sztárok is egyet? Énekesek, színészek, celebek - nézd végig galériánkban, hogy vonultak ők a kifutón!

olvass tovább

Akiket szerettünk, és túl korán veszítettünk el

A gyász nem szűnik, sorra veszítjük el a nagyságokat. Gyerekkorunk kedvenceit, kamaszkorunk, és felnőtt éveink hiteles példaképeit. Egyre nehezebb letenni már a voksunkat valaki olyan mellett, aki nem haknizó celeb, hanem valódi, hagyományos, vagy éppen egyedi, százszázalékos művészeti értéket képvisel, vagyis sűrített, karizmatikus, és mélyen gyökerező tehetsége van ahhoz, hogy mondanivalót közvetítsen számunkra.

olvass tovább