Kulcsszó keresés /


Lélegzetelállító képek Annie Leibovitz-tól

  • 2015. október 02.

Ma ünnepli 66. születésnapját az amerikai sztárfotós, Annie Leibovitz. Szó szerint sztárfotós, hiszen nincs olyan híresség Hollywoodban, akit ne csalt volna már objektíve elé. Egyedi látásmódja legendás, ennek fényében számtalan jelentős és botrányos képet készített már, amelyekből most születésnapja alkalmából szemezgetünk.

olvass tovább

A világ legbotrányosabb kampányai

  • 2015. július 21.

A divatszakmában nem ritka, hogy egy-egy fotósorozat kissé pikánsra sikeredik. Leginkább a parfüm és egyértelműen a fehérnemű reklámok esetében fordul elő, hogy a kampányok olyannyira szexuálisan túlfűtöttnek bizonyulnak, hogy nem is kerülnek nagy nyilvánosság elé, vagy egyből betiltják őket. Azonban a botrány sokszor együtt jár a sikerrel, szexszel mindent el lehet adni, és ugye azt is tudjuk, hogy ami már egyszer kikerül az internetre, az ott is marad.

olvass tovább

A 30 legbotrányosabb magazin címlap

  • 2015. április 26.

Van hogy direkt lőnek érzékeny téma közepébe, van hogy véletlenül csúszik meg a retusőr keze, mindenesetre elég gyakran születnek a kiadók számára kellemetlen visszhanggal járó címlapok. Lássuk az elmúlt húsz év harminc legkínosabb mellényúlását!

olvass tovább

Pörgős tavasz Kocsis Korinnával

Kocsis Korinna neve és arca sokaknak a 2013-as Miss World Hungary botránya kapcsán lehet ismerős, amikor a szépség visszautasította a Miss Intercontinental címhez járó koronát. A bájos modell a balhé ellenére is sikeres éveket tudhat maga mögött, ami nincs másként idén sem. Korinna számára roppant pörgősen zajlik a tavasz, így hát egy kis beszélgetésre invitáltuk a szépséget.

olvass tovább

Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát

  • 2015. február 05.

Tudjátok, van az a Jenner-Kardashian család, egy csomó újgazdag, önjelölt fashionista lánycsemetével, a valóságshow-val, meg a rengeteg megdöbbentő botránnyal. Na, a famíliából eddig is sejthető volt, hogy senkinek nincs ki a négy kereke, de a Kim Kardashian nevetségesen nagy hátsójáról készült képek, és a Kylie Jenner ajkai körül zajló botrányok után, most az egykori olimpiai bajnok apuka, Bruce Jenner sokkolta a világot. Méghozzá azzal, hogy nővé operáltatja magát. Hát, nehéz lépést tartani a lányaival, hogy a pletykalapok címlapjára kerülhessen, de most kétségkívül sikerült.

olvass tovább

A Victoria's Secret lányok szerelmi élete

  • 2014. december 06.

Híresek, csodásak, és mindenki róluk beszél.... mármint a nagy szereplésükről, az óriási Victoria's Secret divatbemutatóról, amit több millió ember követ figyelemmel minden egyes évben. A magánéletüktől viszont nem hangos a sajtó, mivel botránymentes többnyire a modellszerelem, úgyhogy nézzünk be a kulisszák mögé, kibe szerelmesek a világ leggyönyörűbb női?

olvass tovább

Isten éltessen Tyra Banks!

  • 2014. december 04.

Ma 41 éves Tyra Banks, amerikai szupermodell, aki nemcsak a Victoria’s Secret egyik legismertebb angyalkája volt, de a Topmodell leszek! című reality-jével mára az egész világot meghódította. Bár élete olykor botrányoktól hangos, általában igyekszik jó példát mutatni. Isten éltesse!

olvass tovább

In memoriam Freddie Mercury

  • 2014. november 24.

Igazi csillagok csak ritkán születnek. A botrányos életű Queen frontembere pedig közéjük tartozott. Népszerűsége a mai napig töretlen, és csak sejteni lehet, mit ért el volna még, ha nem következik be a tragédia. 1991 november 24-én tért örök nyugalomra. Ma Freddie Mercury-ra emlékezünk.

olvass tovább

A hét 9 legjobb aranyköpése 11/18

  • 2014. november 18.

Hollywood örökké hangos a botrányoktól: dívák szájháborúznak, privát aktképek szivárognak ki, vagy éppen valami jó ügyért harcolnak a sztárok. A történésekre persze ők maguk is szívesen reflektálnak: ezúttal csokorba gyűjtöttük a hét legjobb celebhozzászólasait.

olvass tovább