Kulcsszó keresés /


Julia Child nyomdokain

  • 2014. május 16.

Annak, akinek valaha volt, van, vagy lesz köze a gasztronómiához, volt már a kezében Julia Child szakácskönyv. Az pedig, aki valaha írt vagy írni fog gasztro blogot, látta a Julie&Julia című filmet a nagyszerű Meryl Streeppel és Amy Adams-szel. Vannak kultikus fogásai az amerikai szakácsnőnek, aki egyébként elég nagy rutint szerzett a francia konyhaművészet terén. Ilyen étel a Boeuf Bourguignon, azaz a burgundiai marha. Előre szólok, nagyon kezdők csak kellő lelkesedéssel és egy teljesen szabad napon vágjanak bele az elkészítésébe, mert ez bizony nem egy ötperces művelet.

olvass tovább

Könyvajánló: Púder és tűsarok

  • 2014. február 24.

Agatha Seymour magazinunk női szerzőinek oszlopos tagja, az Életmesék című rovatunk szerzője, Púder és Tűsarok című könyve pedig a Heaven Store népszerű divatblogjából született.

olvass tovább

Interjú Molnár Dorkával

  • 2014. január 27.

Dorka személyére úgy figyeltem fel, hogy az itthoni divatberkekben szinte mindenki róla beszélt, ami kíváncsivá tett. Aztán végigolvastam a blogját, amit mára több mint 40 ezren követnek, és konstatáltam magamban, ez a fiatal lány valóban jól ír, én pedig vele szeretnék dolgozni. Tavaly év októberétől a Stylemagazin.hu csapatát is erősíti, mint divatrovat-vezető, mindemellett tovább építi saját brandjét, a The Sense-t, és nem látok előtte közelebbi határt a csillagos égnél.

olvass tovább

A 12 legjobb 'csináld magad' divatblog

  • 2014. január 15.

A ‘csináld magad’, avagy a DIY mozgalom begyűrűzött a Pinterest-tel mindannyiunk otthonába. Hobbiprojektekkel nem csak az otthonunkat, de a ruhatárunkat is újjávarázsolhatjuk, ha ellessük az ezzel foglalkozó blogok ötleteit! Bátran, és kreatívan!

olvass tovább

10 divatblog, amit követned kell

  • 2013. december 13.

Inspirálódj, szívd magadba, szeresd vagy utáld, utánozd és másold, csodálkozz tátott szájjal, vagy kezeld művészetként. Íme tíz naponta frissülő divatblog, ami minden igényt kielégít!

olvass tovább