Kulcsszó keresés /


Interjú Tombor Sarolta sminkmesterrel

  • 2014. június 02.

Saci nem csak tehetséges sminkes és fantasztikus tanár, de kivételes ember is. Kétszer is elnyerte a Fashion Awards Hungary Év divatsminkese díját és a legnagyobb divatanyagok készítésében vett részt. Sokak örömére már évek óta tart képzéseket a Krea Művészeti Iskolában, ahol a hétvégi órákon a magas színvonalú oktatás mellett olyan programokat nyújt a tanulóknak, amelyek túlmutatnak az általános tanfolyamokon. Tapasztalatainak megosztásával és lelki tanácsaival pedig maximálisan felkészít a nagybetűs Életre. Miután meghívást kaptam az egyik csoportjának sminkvizsgájára, nem haboztam elmenni és kifaggatni kicsit a szakmáról.

olvass tovább

Könyvajánló sminkelőknek

  • 2014. május 30.

5 könyv, amit muszáj beszerezned, ha a smink szerelmese vagy, de nagyszerű ajándék lehet barátnőnek, gyermeknek, ha érdeklődik a szakma iránt és szeretné elsajátítani az alapokat. Képanyagaik elegendő inspirációval szolgálnak a hétköznapokra és hétvégékre egyaránt, ezért nem árt, ha legalább egy nálad is lapul!

olvass tovább

Kifutóról a hétköznapokba: ősz 2014

  • 2014. március 05.

Lefutottak a divathetek, így összegezve a látottakat ismét meríthetünk a beauty anyagokból. Bár még korai az őszi sminktrendekről beszélni, de szeretnénk elsőként megosztani veletek, hogy mire is számíthattok az idei hűvös hónapokban. Összeszedtünk nektek négy különbözőt stílust, amelyek segíthetnek választani a polcokról az őszi napokon is.

olvass tovább

Szépségek hada

  • 2014. február 06.

Dübörög a díjátadó gálák, fimpremierek, könyvdedikálások szezonja, ahol a hírességek színe-java képviselteti magát, nem is akárhogy. A legnagyobb divatházak ruhakölteményeiben, és olyan sminkekkel és frizurákkal, amiből mi egész évben inspirálódhatunk. Íme az elmúlt hetek legszebben csillogó csillagai.

olvass tovább

Amy, the beautiful

  • 2014. február 05.

Az “Amy, the Beauty” projektet a magyar népviselet inspirálta, illetve ennek a témának az újragondolása, modern bundába csomagolása. A rimóci népviselet jellemzője a fodros, rakott, nagy volumenű szoknyák. Az öltözéket kiegészítik a virágos, kissé túlzó fejdíszek. Ezen kívül a szembetűnő domináns színek, kifejezetten a bordó, a fehér és a kék szín.

olvass tovább

Mihalik Enikő allűrje

  • 2013. augusztus 01.

Kedves kis büszkeségünk az orosz Allure beauty anyagában szerepel. Enikő még mindig tudja, mitől döglik a légy. Az már mellékes, hogy a fotózás koncepciója ugyanaz, mint egy 1965-ben készült Harper's Bazaar divatanyagban.

olvass tovább

Candyshop

  • 2013. február 21.

Nem, ez nem édességbolt, de még csak nem is az a hely, amelyről 50 Cent énekel. Csupán csupa cukor beauty anyagról van szó. Ez történt a márciusi japán Vogue szépségrovatában.

olvass tovább

Kefélni tudni kell

  • 2012. szeptember 11.

Magyarországra is megérkezett a Tangle Teezer, a fodrászok és a világsztárok kedvenc keféje, amely eddig 19 beauty díjat zsebelt be.

olvass tovább

Exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

  • 2012. február 17.

2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó, luxus szépségdoboz, válogatás a szépségipar újdonságaiból: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmazó csomag.

olvass tovább