Kulcsszó keresés /


Audi A8 hybrid

  • 2011. augusztus 30.

Ereje akár egy hathengeresé, fogyasztása mint egy négyhengeresé: 2012-ben kezdetét veszi az Audi A8 hybrid sorozatgyártása. 2.0 TFSI benzines erőforrása illetve elektromos motorja együttesen 180 kW (245 LE) rendszerteljesítménnyel és 480 newtonméter forgatónyomatékkal szolgál, átlagos tüzelőanyag-fogyasztása pedig 6,4 liter alatt alakul 100 kilométerenként.

olvass tovább

Audi urban concept – Példa nélküli járműkoncepció

  • 2011. augusztus 14.

Ismét új horizontokat tár fel a négykarikás márka: az Audi urban concept a nagyvárosi agglomerációk 1+1-üléses, szuperkönnyű járműve. Az új műszaki tanulmány minden ma használatos járműkategóriát megkerülve a versenyautó, a roadster, a fun-car és a nagyvárosi city-autó ötvözetével fogalmaz meg radikálisan új koncepciót.

olvass tovább

Budapesten járt az új Q3-as

  • 2011. június 27.

Az új Audi Q3 egy prémium SUV kompakt formában, mely idén ősszel érkezik a magyar piacra. Az Audi jóvoltából két héttel a nemzetközi bemutató után már Magyarországon is látható volt néhány napig az új modell. A mai kor design elvárásaihoz illeszkedve az Audi Q3 egy 6x6 méteres kockában helyezkedik el, összesen 36 négyzetméteres területen. A kocka acélszerkezetből áll, melyet plexi borítások fednek. Ezekre tükör hatású fóliával borított elemek kerültek. A kocka egyik oldala belátható, így mindenki láthatta az Audi új modelljét, ha június 22. és 24. között ellátogatott a budai MOM Parkba.

olvass tovább

A BMW a prémium királya!

  • 2011. június 12.

Bár továbbra is óriási a harc a nagy autógyártók között, nagyon úgy tűnik a BMW-t nem tudja befogni a két nagy rivális, az Audi és a Mercedes. Az eladások frontján a hárombetűs márka ha nem is toronymagasan, de stabilan őrzi az előnyét. A pozitív számok - kitalálhatják könnyedén - a kínai piac bővülésének köszönhető.

olvass tovább

Claudia örök

  • 2011. június 08.

A varázslatos Claudia Schiffer új fotósorozattal jelentkezett, s ahogy az már lenni szokott, ha ő az utóbbi években modellmunkára adja a fejét, valamilyen nagy dobásra számítunk.

olvass tovább

Az Audi a „Wörtherseetour 2011“ rendezvényén

  • 2011. június 01.

Az Audi a karintiai Reifnitzben, a Wörthi tó partján, a 2011-es Wörtherseetour alkalmával mutatja be show-modelljét. A1 clubsport quattro a lélegzetelállító dinamika egyedi darabjaként műszaki csúcsteljesítményként a megvalósíthatóság határait feszegeti.

olvass tovább

A3 e-tron concept

  • 2011. április 27.

Egyedülálló tanulmányautó az A3 e-tron concept. A négyüléses, lépcsőshátú koncepció továbbfejlesztett MMI kezelési rendszerrel, high-end infotainment-tel, hálózatról tölthető (plug-in) hibridmeghajtással rendelkezik. Két motorjával és akár 54 kilométer tisztán elektromos közlekedést is lehetővé tévő lítiumion-akkumulátorával a tüzelőanyag igen hatékony felhasználásáról gondoskodik.

olvass tovább

Az Audi a legsikeresebb prémiummárka az összkerékhajtásúak között

  • 2011. április 13.

Az Audi 2010-ben ismét több összkerékhajtású autót értékesített, mint bármely más prémiumgyártó, az elmúlt év során ugyanis 437.792 négykarikás jármű készült a quattro állandó összkerékhajtással. Ezzel világszerte a „30 éve quattro“ jubileumi esztendőben gyártott Audik mintegy 38 százaléka rendelkezett ezzel a technikával, s a márka 74.262 újonnan forgalomba helyezett összkerékhajtású modelljével Németországban is a vezeti a mezőnyt.

olvass tovább