Kulcsszó keresés /


A 13 legkedvesebb karácsonyi film

Karácsonyfa-díszítés, ajándékok, finom ételek és rengeteg hangulatfokozó film. Nagyjából így áll össze az a néhány nap, ami az ünnepekről szól. Összegyűjtöttem a személyes kedvenceimet, filmek tekintetében, amelyek biztosan nem maradnak ki idén a listámról.

olvass tovább

Nyakunkon a karácsony!

  • 2015. december 10.

Ismét elrepült egy év, nyakunkon az ünnepek. Érdemes időben elkezdeni a készülődést, az ajándékok beszerzését, hogy a karácsony ne váljon stresszes rémálommá. Alig két hét van hátra, így eláruljuk mik azok a teendők, amelyeket érdemes már most elvégezni.

olvass tovább

Heti üzenet - Örömet ajándékba

Sokan panaszkodnak, hogy a karácsony elvesztette valódi jelentőségét, és már sokkal inkább szól a tárgyi ajándékokról, mint a szeretetről és a boldogan, együtt eltöltött időről. Nem vonom kétségbe, hogy ennek van valóságalapja, és én is elborzadva nézem, amikor a 'kofidisz' kölcsönből szándékozni vásárolt tv-kért verekednek az emberek, de hiszem, hogy ajándékozni jó. Adni és kapni jó.

olvass tovább

Heti üzenet - A kapcsolatok hálójában

Rohamléptekkel közeledve az ünnepek felé, az adventi időszak beköszöntével úgy gondoltuk, érdemes számot vetnünk, és emberi kapcsolatainknak szentelni egy hetet, amikor még nem szaladgálunk idegbeteg módjára az ajándékok, a fenyőfa és a karácsonyi menü hozzávalói után.

olvass tovább

Legyen idén nyugodt és vidám kikapcsolódás az ajándékbeszerzés!

  • 2015. november 18.

Karácsony közeledtével óhatatlanul ránk tör minden évben a pánik, hogy kinek mit vegyünk a fa alá, amivel tényleg örömet szerezhetünk szeretteinknek. A heteken át tartó ajándékbeszerzés végére pedig holtfáradtan, fásultan és zaklatottan éppen csak túléljük az ünnepeket, ahelyett, hogy szívből élvezni tudnánk. A brands.hu azonban megoldást jelenthet erre a problémára, hiszen egy helyen, online találhatunk mindenki számára valami igazán személyre szóló, különleges ajándékot.

olvass tovább

9 romantikus ajándékötlet

  • 2015. február 19.

Születésnap, névnap, netán Valentin-nap? Ha szereted a párod, értelemszerűen szeretnéd őt minél személyesebb és szebb ajándékokkal meglepni. Ehhez sokszor nem is kell sok pénz, hiszen most mutatunk 8 romantikus D.I.Y. ajándékötletet, amit te magad is elkészíthetsz!

olvass tovább

Karácsonyi köszöntő

  • 2014. december 24.

Bármennyire szerettem volna elkerülni, a végére mégiscsak összecsaptak a fejem felett a hullámok. Úgy néz ki, nem lehet megúszni a karácsonyt enélkül. Tudomásul kell vennünk, a XXI. század velejárója, hogy szinte beájulunk a karácsonyfa alá 24-én. Amennyiben ezt képesek vagyunk elfogadni és ezzel párhuzamosan el tudjuk engedni a tökéletes karácsonyi menü, ajándékok, dekoráció eszményét, máris sokat tudunk segíteni magunkon.

olvass tovább

Hogyan készíts adventi naptárt?

  • 2014. november 30.

Ahogy közeledik az advent ideje, előkerül a gondolat, mi legyen idén az adventi naptárral. Ha van valami féltve őrizgetett darab, - akár textilből, akár fából -amelynek a kis zsebei, vagy dobozkái évről évre áhítják a napi ajándékokat, akkor nem is biztos, hogy érdemes tovább olvasnotok.

olvass tovább