Kulcsszó keresés /


Karácsony Barbie-val

  • 2013. november 24.

Itt vannak az idei év karácsonyi díszbe öltöztetett Barbie babái, melyeket Stephen Jones ihletett. A karácsonyi ruhácskák újonnan kerülhetnek be a szépség már korábban jól ismert neves tervezők által alkotott ruhásszekrényébe, ugyanis Azzedine Alaïa , a Burberry, a Comme des Garçons , Chanel , Louis Vuitton és a Prada is alkotott már szemet gyönyörködtető darabokat számára.

olvass tovább

19 kedvenc kampány

  • 2013. szeptember 17.

Összegyűjtöttük nektek az elmúlt tíz esztendő legdögösebb kampányait a kedvenc divatházainktól. Csökkenő sorrendben indul a mutatvány a szívünk csücskétől.

olvass tovább

SJP soha nem megy ki a divatból

  • 2013. augusztus 13.

Tökéletes fotósorozat. Ez a végeredménye annak, ha Sarah Jessica Parker, Terry Richardson és a Harper’s Bazaar csapata összeáll. Teljesen mindegy, hogy Gucci, Chanel, vagy Oscar De La Renta ruhában pózol, netalán melegítőben kutyát sétáltat, SJP soha nem mossa le magáról az „örök divatikon jelzőt”.

olvass tovább

Francia szépségszobor talpig glancban

  • 2013. július 05.

Laetitia Casta a brazil Vogue augusztusi számában fúj hőségriadót. A francia modell Dolce&Gabbanában, Michael Korsban és Chanelben feszít az editorialban. Csodáljátok meg eme remek szetteket a kánikula idején.

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.1.

  • 2013. július 03.

Hétfőn elkezdődött Párizsban a divatvilág legexkluzívabb eseménye, a haute couture week. Első körben a nagyágyúk mutatták be kollekcióikat, többek között Dior, Chanel, Mabille és Giambattista Valli. Mi most az ő darabjaikból választottuk ki a kedvenceinket. Halkan megsúgjuk nektek, hogy a mi dobogónk legfelső fokán Valli kollekciója végzett.

olvass tovább

Chanel sportszertár

  • 2013. június 21.

Ha nem tudjuk, hogy miben menjünk sportolni, a Chanel máris gyors válasszal szolgálhat nekünk erre a roppant életbevágó kérdésre. A sporteszközök széles garmadáját dobta piacra ugyanis. Tehát kosarazni csakis a legendás monogrammal ellátott kosárlasztival, lovagolni pedig szintén ilyen jelű kalapban szabad.

olvass tovább

A Chanel vakáción

  • 2013. május 12.

Szingapúr két nappal ezelőtt a franciáktól volt hangos. A Chanel ház itt mutatta be ugyanis a resort kollekcióját. És hogy miért éppen Szingapúr? A márkának hat üzlete van itt és az ázsiai piac habzsolja Lagerfeld ruháit. Bevalljuk, most mi is ott hűsölnénk a szigetország nyíló cseresznyefái alatt.

olvass tovább

Nyári sminkek nagyokosa

  • 2013. május 08.

A nyári színpaletta üdítő kavalkádján kellemesen megférnek egymás mellett a hideg és a meleg árnyalatok. Kiborítottuk a kozmetikai táskánkat és megmutatjuk nektek a kedvenceinket, amelyeket mi is szívesen használunk nap mint nap az orcánkon.

olvass tovább

Farmer napló

  • 2013. május 06.

Összeállításunkban a legfrissebb farmertrendekről regélünk nektek. Friss, ropogós divat egyenesen a kifutókról, olyan neves házak tervezőinek kezei alól, mint a Chanel, a Balmain vagy a Dior.

olvass tovább