Kulcsszó keresés /


Tücsi, a BMW gyönyörű márkanagykövete!

  • 2016. január 25.

A gyönyörű műsorvezető, Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi lett a BMW új márkanagykövete, és a Wallis Motor Duna jóvoltából ki is próbálhatta a BMW 1-es modelljét. A tesztvezetésre mi is elkísértük, és a vezetésről, valamint a kipróbált autóról is faggattuk.

olvass tovább

A nyerő négyes

  • 2015. november 23.

Az Audi A4 és az A4 Avant új nemzedéke a technológia és esztétikum izgalmas ötvözete. A márka legnépszerűbb modellcsaládjának összes technikai megoldását továbbfejlesztették, új mércét állít kategóriájában. Az összes technológiai fejlesztés középpontjában a menetellenállások (légellenállás, súrlódások, gördülő ellenállások) csökkentése állt.

olvass tovább

HI-FI SHOW BUDAPESTEN

  • 2015. november 03.

Tradició, hogy immár 16 esztendeje minden ősszel, egymásnak találkozót hírdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék, és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

olvass tovább

A kategória mércéje: Az új Audi Q7

  • 2015. június 15.

Luxusszínvonalú komfort, a kategória legnagyobb belső tere és akár 325 kilogramm tömegcsökkenés – Az Audi Q7 legújabb generációja új mércét állít. Az innovatív vezetői segédrendszereivel, infotainment rendszereivel a nagy SUV-modellek versenyében az élre tör. Az új motorokkal jelentősen csökkent az üzemanyag-fogyasztás az elődmodellhez képest és az Audi Q7 3.0 e-tron quattro, a négykarikás márka történetében először, egyesíti a hatékony, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtást a quattro állandó összkerékhajtással.

olvass tovább

Éld át újra a fesztiválok hangulatát

  • 2014. szeptember 19.

Lassan búcsúzunk a nyártól, a szabadban töltött, forró estéktől, a lenge ruháktól, a fesztiváloktól. Nyáron dúskálhattunk a szabadtéri koncertek kínálatában, hiszen jobbnál jobb előadók bulijára válthattunk jegyet idén is. Augusztus utolsó hetével azonban vége a fesztiválok nyújtotta önfeledt szabadság érzésének. De ne búsulj egy cseppet se! A Samsung Galaxy S5 készülékkel és a Samsung Audio Multiroom rendszer segítségével ismét átélheted a nyári tombolás minden pillanatát.

olvass tovább

Atomtámadással felérő audiovizuális pusztítás

  • 2014. január 28.

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába.

olvass tovább

Liptai Claudia elárulta, mitől van csúcsformában

  • 2013. október 30.

A Jóban-rosszban felvétele és a Pletykafészek próbája között kaptuk el a művésznőt, hogy saját szemünkkel is meggyőződhessünk arról, vajon élőben is olyan jól néz ki, mint a tévében. Igazat írtak a lapok – tényleg vonzóbb, mint valaha.

olvass tovább