Kulcsszó keresés /


Nagy, tavaszi cipő kalendárka

  • 2016. március 29.

Múlt héten összegyűjtöttük nektek az összes lábbelit a kifutókról. De hogy hiányérzet ne maradjon, és mert mégiscsak ezt kívánja az időjárás, felelevenítettük, milyen cipőtrendeket hoztak nekünk a tervezők az őszi divathetek alkalmával. Tavaszi cipőkalendárium következik:

olvass tovább

A Chanel ekkorát rég dobbantott

  • 2015. december 09.

December elsején, Rómában mutatta be a nagy múltú divatház pre-fall kollekcióját, amely a 2016-os év őszi szezonjának előhírnöke tulajdonképpen. Kifejezetten nem tartoznak kedvenceink közé Lagerfeld munkái, de ez a kollekciója még bennünket is levett a lábunkról, olyan vagány és nőies, mégis megtartotta örök eleganciáját. A teljes kollekciót elérhetitek a galériánkban.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Eszeveszett színbirodalom

  • 2013. április 05.

A merésznél is merészebb színeket vonultatott fel a tavaszi sminktrendek előhírnöke, a tavaly szeptemberben megrendezett, őszi divathét. A képzeletbeli festő nem sajnálta a palettára kinyomott tónusokba jó alaposan belemártani a varázsecsetet. Hogy kedvünkre valóak-e, azt mindenki döntse el maga! Az biztos, hogy színterápiának nem utolsó!

olvass tovább

H&M őszi divatja

  • 2009. szeptember 10.

Az idei ősz kulcsszava a H&M-nél a stílusok kavalkádjában kifejeződő individualitás , amely a személyiséget helyezi a divat elé. Ez az egymással kontrasztot képező, és egymást kiegészítő trendek választékán alapul.

olvass tovább

Őszi divatszínek, fazonok

  • 2008. október 08.

Lassan elő kell rámolni a melegebb holmikat a szekrényből, ha reggelente nem szeretnénk dideregve baktatni munkahelyünk felé. Ha nem is szánunk sok pénzt az őszi kollekciónk megújítására, néhány színes, divatos fazonú darabbal érdemes felfrissíteni ruhatárunkat.

olvass tovább