Kulcsszó keresés /


Dress code: az elvárt öltözék protokollja

  • 2016. október 28.

Rendkívül kínos, amikor egy partin nem a megfelelő ruhát viseled. Ha a többség csinos koktélruhában feszít, te pedig a kiskosztümödet öltötted magadra, akkor könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz, csak épp nem úgy, ahogy te szeretted volna.

olvass tovább

20 alkalom, amikor Kate Middleton úgy öltözött, mint Diana hercegnő

  • 2016. július 24.

Diana hercegnő július elsején ünnepelte volna 55. születésnapját. Diana számos elavult, királyi szokást és hagyományt felrúgott, amit a trónörökös Katalin, cambridge-i hercegné lelkesen folytat. Így nem meglepő, hogy öltözködési stílusukban is fellelhető némi párhuzam, amit az alábbi képgalériában – mindkettejük előtt tisztelegve – be is bizonyítunk nektek.

olvass tovább

Stílusiskola: Mit és mit ne viselj egy repülőútra

  • 2016. május 30.

A menő bloggerek, és a legtöbb híresség reptéri megjelenése nem teljesen tükrözi a kényelmes és praktikus öltözködést, ami a valóságban megfelel egy repülőútra. Összegyűjtöttünk négy olyan tippet, amelyek segítségével akár kipihenten is megérkezhetsz az úti célra.

olvass tovább

5 oka annak, ha reggelente úgy érzed: sosincs mit felvenned

A mindennapos szituáció: reggel kinyitod a ruhásszekrényt, de egyik felső vagy nadrág sem az igazi, egyik sem tökéletes, nincsenek összeillő darabok, ideges leszel, hisztis leszel, már a fél szekrényed a földön, és te csak úszol a ruha és a könny tengerben. Ismerős? Ez lehet az öt valószínű oka annak, ha minden reggel így indul a készülődés.

olvass tovább

Nyári gardróbunk alapdarabjai: 9 dolog, aminek hasznát veheted a nyári szezonban

Nem egyszerű negyven fokban a divatnak hódolni. Közönségesnek nyilván nem akarunk tűnni, viszont érthető okokból mégis arra törekszünk, hogy minél kevesebb ruhadarabbal letudjuk az aznapi outfitet. Hogy valamelyest megkönnyítsük a nyári öltözködés procedúráját, összegyűjtöttünk kilenc olyan ruhadarabot, amelyekkel a városban is stílusosak lehetünk.

olvass tovább