Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. július 10.

  • 2014. július 10.

A mai napon dolgozz ki stratégiákat a jövedelmed növelésére. Ma tégy felfedezőutakat vagy utazz valahová,elmélkedj a lehetőségeiden. Napi megerősítés: folyamatosan új felismerésekkel, ötletekkel nagyszerű dolgokat hozok létre.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 28.

  • 2014. március 28.

A mai napon ne bonyolódj bele a dolgokba, távolodj el amitől nem várhatsz megoldást. Ma utazz el valahová, kirándulj. Napi megerősítés: semleges vagyok és engedem a békés megoldásokat.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 22.

  • 2014. március 22.

A mai napon elültetheted a jövőd szerencsss magját. Ma kirándulj vagy utazz el valahová. Napi megerősítés: ma a boldog , örömöt adó érzéseket választom, mert tudom , hogy a jövőm ezzel teremtem.

olvass tovább

Napi üzenet - 2014. február 23.

  • 2014. február 23.

A mai napon keresd meg a pozitív oldalt és erősítsd meg magad. Ma utazz, kirándulj, menj új utakra. Napi megerősítés: Keresem a megkönnyebbülés érzést és aszerint döntök.

olvass tovább

A VV6 zombijai köztünk járnak

  • 2014. január 19.

Forrongjál csak kisfiam, forrongjál! Aztán, ha lehiggadtál, járj egyet valamelyik budapesti plázában délután 4-től, utazz néhány megállót a 4-6-os villamoson Budapesten, nézelődjél pár percet egy átlag magyar diszkóban, majd hazafelé menet, kérlek, használd valamelyik éjszakai járatot! Meg fogod látni Te is, hogy ugyanazt az egysejtű, gyúrós seggfejet találod mindenütt.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 22.

  • 2013. december 22.

A mai napon utazz a mélységeidbe, és fedezd fel ki is vagy valójában. Ma vegyél részt rendezvényeken, jótékonyságon. Napi megerősítés: Szeretem és elfogadom azt, aki vagyok, jót adok és jót kapok.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 7.

  • 2013. december 07.

A mai napon utazz vagy alkoss valamit, amiről mindig is álmodtál. Ma ápold a kapcsolataidat, menj közösségbe, rendezvényekre. Napi megerősítés: mindenem meg van ahhoz, hogy megtegyem amit csak akarok.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 18.

  • 2013. augusztus 18.

A mai napon ne veszítsd el az egyensúlyod, koncentrálj magadra, légy harmóniában. Ma menj ki a természetbe, kertbe, utazz el , légy a szabadba. Napi megerősítés: Ráhangolódom az élet áramlására, és összhangban vagyok a sorsommal, a világgal.

olvass tovább