Kulcsszó keresés /


Top 10: Vicces tanácsok, szülőktől szülőknek

Szülőnek lenni nem könnyű kihívás, főleg, ha életedben először tapasztalod meg a neveléssel járó izgalmakat. Olyan szülői jótanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyeket nem találsz meg a különböző „Hogyan neveld a gyermekedet” útmutatókban, viszont talán szerezhetnek néhány mosollyal eltöltött pillanatot. Komolyan venni nem ér!

olvass tovább

Top 10: A legcsodálatosabb akcióképek 2016-ból

A Red Bull Illume az egyik legelismertebb fényképészeti világverseny, amely a kaland- és extrémsportokat helyezi előtérbe. Több tízezer amatőr és profi fotós vesz részt a versenyen minden évben, közülük azonban csak néhány kimagasló tehetség képein akad meg az 53 tagú zsűri szeme. Idén több mint 34 ezer fénykép közül kellett kiválasztani a legjobbakat, utóbbiakat alább láthatjátok.

olvass tovább

Top 10: Barátságtetkók, mert egy igaz barát örökké veled marad

Egy igaz barát örökké veled marad, ahogy egy tetoválás is, rajtad. Mi úgy gondoljuk, az ember képes megítélni, kik a legfontosabb személyek az életében, és képes kitartani mellettük akár egy életen át – miért ne lehetne megpecsételni egy őszinteségen, feltétlen bizalmon, kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló barátságot? Mondjuk az alábbi tíz tetoválás egyikével.

olvass tovább

Top 10: Hollywood legigézőbb tekintetei

  • 2016. szeptember 12.

Biztos veletek is történt már olyan, hogy a tömegben hirtelen csak egy szempárt láttatok, ami fekete lyukként elnyelt benneteket, úgy bámultátok, még pislogni sem mertetek. A végén persze nagy valószínűséggel elillant, mint egy jött-ment délibáb. Az alábbi világsztároknak még a képernyőn keresztül is sikerült elérniük a kívánt hatást, nálam legalábbis. A stylemagazin kissé elfogult top tízes listája következik.

olvass tovább

Top 10: Az Instagram legszexibb apukái

  • 2016. július 22.

Láthattunk már cicás szépfiúkat és olvasó félisteneket különböző Instagram profiloknak köszönhetően, jelenleg pedig a Disneylandbe látogató szexi apukák képei képezik a legnagyobb őrületet. Induljon csodásan a mai nap is, avagy mindent a szemnek, hölgyeim!

olvass tovább

Top 10: A 2000-es évek legnagyobb popslágerei

  • 2016. július 02.

Ti még emlékeztek, milyen slágerekre táncoltatok péntek és szombat esténként a diszkókban? Összegyűjtöttük a legtöbbet játszott popslágereket a 2000-es évekből – annyit elárulunk, hogy tízes listánkat abszolút nők uralják, és az élen pedig nem is állhat más, mint a popkirálynő Beyoncé!

olvass tovább

Top 10: Filmek csajos estékre

  • 2016. június 21.

A barátnőiddel, a lányoddal, anyukáddal, vagy a macskáddal, és egy halom egészségtelen kajával, mert néha ilyet is kell. Kapcsold ki az agyad, és nevess önfeledten a legbugyutább poénokon, vagy épp zokogj magadból kikelve a legnyálasabb romantikus jeleneten.

olvass tovább

Top 10 természetes frizura ötlet nyárra

  • 2016. május 17.

A nyár a nagy újítások, merészebb tettek időszaka. Tervezgetjük az utazásokat, fesztiválokat – és közben sokan az új frizurájukat is. És milyen jól teszik, ugyanis a strandon idén nyáron a természetes hullámoké, rövidebb „bob” fazonoké lesz a főszerep. Merítsetek az inspirációkból, és vágassatok bátran a legújabb divat szerint!

olvass tovább