10 alapdarab, amit birtokolnod kell

  • 2017. január 09.

Divat ide vagy oda, rohanásból áll az életünk. Korán kelünk, későn fekszünk, dolgozunk, a családunkkal vagyunk, sportolunk, szórakozunk, eszünk, iszunk, barátkozunk, szerelmesek vagyunk. De olyan is van, hogy csak melegítőnaciban ülünk a kanapén, pizzát eszünk, és Jóbarátokat nézünk. Azonban jó lenne mindig, minden körülmények között jól kinézni. Nem?

olvass tovább

Párizsi sikk

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen odáig vagyunk a francia nők nemtörődöm stílusáért. Ha a párizsi sikkre gondolunk, olyan legendás divatikonok jutnak eszünkbe, mint Coco Chanel, Brigitte Bardot vagy Catherine Deneuve, akik elfogadtatták a divatszakma fő ideáját, a szabad önkifejezés elvét, és kitaposták az utat a mai modern nők számára.

olvass tovább

Az egyszerű outfitek titka: Lezser megjelenés

  • 2016. október 06.

A stílus nem csak a tökéletesen beállított, csinos darabokon múlik. Egy egyszerű póló is tud laza és nőies lenni, éppúgy, mint a dögös darabok. Érdemes előtérbe helyezned az egyszerűséget, és az alapdarabokkal elérni azt a hatást, ami tükrözi az igazi lezser megjelenést. Nézzük hát, hogy melyek a „bárhol-bármikor” kategória jól bevált szettjei!

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viselj virágmintát

Végre valahára megérkezett mindenki kedvenc évszaka, a tavasz. Ilyenkor az ember megmagyarázhatatlan késztetést érez, hogy színes, mintás, vidám ruhadarabokat húzzon magára – így esik, hogy egyik kedvenc mintánk a szezonban a virágminta. Hoztunk némi inspirációt, és tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan illeszd be mindennapi megjelenésedbe a színes virágokat.

olvass tovább

Top 15: A legemlékezetesebb sminkek és frizurák a Cannes-i Filmfesztiválról

Ahogy annak az elmúlt napokban is szemtanúi lehettünk, a Cannes-i Filmfesztivál minden évben sztárparádé. 2016-ban május 11. és 22. között lepték el a hírességek a vörös szőnyeget, egyeseknek a megjelenése nagyobb, másoknak kisebb visszhangot kiváltva. Íme, a mi listánk az idei emlékezetes szépségpillanatokról, Blake Livelytól egészen Palvin Barbaráig.

olvass tovább

Top 4 tavaszi inspiráció az öltözködésben

  • 2016. április 10.

Nagyon tavasz van, és ezen apropóból mi is inspirálódni akarunk. Ez az az évszak, amikor a leginkább kifejezően tudunk öltözködni. Éppen ezért következzen egy "akkor és most" lista, a divat tükrében. Ti melyik szettet viselnétek?

olvass tovább

4 csodás szín, ami dominálni fog a tavaszi-nyári szezonban

  • 2016. április 01.

A tavaszi napsütésben még a fekete, fehér, semleges színeket kedvelők is kényszert éreznek, hogy valamilyen vidám színt öltsenek magukra, akár csak egy élénk rúzs vagy feltűnő lábbeli formájában. Sőt, az utcán is jobb kedvvel sétálunk végig, ha a körülöttünk lévők a szivárvány különböző árnyalataiban pompáznak, úgyhogy azt mondom, vidítsuk fel egymást!

olvass tovább