Kulcsszó keresés /


Márton Napi Borfesztivál

  • 2015. november 01.

Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal kerül megrendezésre, immáron már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával.

olvass tovább

Hogyan tartsuk formában szervezetünket a Q10 segítségével?

  • 2015. szeptember 19.

Immunrendszerünk támogatása kiemelkedően fontos, hiszen a változékony idő, a minket körülvevő stressz és rohanás, a szellemi és fizikai igénybevétel, valamint az egyoldalú táplálkozás mind harcot vívnak szervezetünkkel, megnehezítik annak optimális működését. Most pedig, az őszi, illetve téli hónapok beköszöntével, amikor egyre nehezebbé válik a szervezet természetes módon történő támogatása, különösen jól jöhet egy kis extra segítség.

olvass tovább

Támogatást kapott az internetadó

  • 2014. október 29.

Számos érvet hoz fel az internetforgalom adóztatása mellett a Bloomberg technológiai szakírója. Ezek egyike szerint ezzel lehetne arra kényszeríteni a technológiai cégeket, hogy továbbfejlesszék a decentralizált, ezért adóztathatatlan internetet.

olvass tovább

Újdonság: MAC Brooke Shields kollekció

  • 2014. október 09.

Október elejétől már nálunk is elérhető a MAC legújabb kollekciója, amelyet Brooke Shields támogatásával álmodtak meg. Visszafogott és élénk színek vibrációja jellemzi ezt a bőséges kollekciót, melyet most szeretnénk nektek is bemutatni.

olvass tovább

Amit a babakötvényről tudni kell

  • 2014. május 27.

A babakötvény 2006. január elsejétől alanyi jogon járó állami életkezdési támogatás, melynek folyósítása, felvétele és felhasználása szigorú szabályozás alatt áll. Íme, a legalapvetőbb információk, amelyeket minden kisgyermekes szülőnek ismernie kell.  

olvass tovább

Ha tudnák, megtennék!

  • 2014. március 10.

Apák szoptatják a babákat? Szerepcsere képekben a támogatás jeleként. Félmeztelen férfiak pózolnak karjukban csecsemővel, épp úgy, ahogy egy Édesanya tenné. A képeken a következő szöveg jelenik meg: „Szoptatási projekt. Ha tudnám, megtenném.”

olvass tovább

A Gombold újra! nyertesei a hírnév felé

  • 2013. október 16.

Az idei évben harmadjára került megrendezésre a Gombold újra! pályázat, melynek célja a hazai divattervezők támogatása és beléptetése a nemzetközi piacra, valamint segítségnyújtás az induláshoz. Idén, az eddigiektől eltérő módon, a versenyzők az országhatárt átlépve a közép-európai hagyományokból, művészi értékekből is ihletet meríthettek. Június 22-én, a Millenárison megrendezett, Central European Fashion Days zárórendezvény után, ahol a nyertes mini-kollekciók debütáltak elismert divattervezők felvonulása mellett, a verseny két newcomer, azaz pályakezdő kategória nyertese elindult, hogy elsöprő sikereket arasson a divatszakmában.

olvass tovább

Csokoládégyár fejlesztés uniós pénzből Úriban

  • 2013. szeptember 30.

Közel 230 millió forintból fejleszti választékát és termékeit a Happy Company Kft., a Pest megyei Úriban felépült csokoládégyár az édesipari termékek fejlesztéséhez 90 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán - közölte a vállalat ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 1.

  • 2013. szeptember 01.

Az álmaid megvalósulásához megkapsz minden támogatást. Ma pihenj, csendesedj el, családi programok. Napi megerősítés: minden körülmény engem támogat, békében vagyok az életemmel és a világgal.

olvass tovább