Kulcsszó keresés /


Ellie Goulding és a Kasabian is jön a Szigetre

  • 2015. április 03.

Újabb Sziget Fesztiválköztársaság hír érkezett. A most bejelentett nevek közt ott van napjaink egyik legnagyobb popsztárja, Ellie Goulding, az egyik legsikeresebb brit rockzenekar, a Kasabian vagy a dubstep, drum'n'bass, electro house elemeiből építkező Nero formáció. Kedvezményes jegyek április végéig kaphatók.

olvass tovább

2015 Sziget himnusz: Easy As One Two Three

  • 2015. március 25.

A tizedik születésnapját ünneplő Irie Maffia adja a Sziget Fesztiválköztársaság idei himnuszát. Az Easy As One Two Three című dal a zenekar készülő új lemezére is felkerül, de már hallható a közönség számára.

olvass tovább

Ujjé, a Szigeten...

  • 2015. március 21.

Egy nagy, színes zenecsokorral jelentkezik a Sziget Fesztiválköztársaság, benne a műfajok végtelen sora: dance-es, math rockos indie, new wave/poszt-punk, pop-soul, hard rock, autentikus dancehall-reggae, soul-funk-r'n'b, kelta punk-rock, alternatív-indie, trap, hardstyle, hip hop, moombahton és minden, mi fülnek ingere.

olvass tovább

Alakul a Sziget programja

  • 2015. február 10.

Szigetes hírözön érkezett: a Telekom 2015-től a fesztivál egyik támogatója, ennek köszönhetően Telekom Aréna néven visszatér a Szigetre az elektronikus tánczene megasátra. Másrészt kiderült, hogy a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-je, Martin Garrix prezentálja a Fesztiválköztársaság eddigi leglátványosabbnak ígérkező End Show-ját. És számos műfajban, mintegy harminc újabb előadó/zenekar neve is napvilágot látott.

olvass tovább

Breaking: Robbie Williams a Szigeten

  • 2015. február 03.

Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának “Mínusz Egyedik” napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten. A brit fenegyerek a Let Me Entertain You címre keresztelt turnéjával érkezik a Szigetre.

olvass tovább

Több mint 500 önkéntes vigyázott a szigetelők egészségére

  • 2014. augusztus 22.

Befejeződött a Sziget Fesztivál! A biztonságos bulizásról idén is a Helperek Egyesülete gondoskodott. Egy hét alatt összesen közel 2400-szor volt szükség egészségügyi ellátásra. A fesztiválozók egészségére 24 órás orvosi, ápolói ügyelet és mentőőrség, pszichológusok és kortárs segítők összesen félezer fős stábja vigyázott. Az egyesület mindennapi munkáját többek között a felületek tisztántartásához nélkülözhetetlen tisztítószerekkel segítette az Amway.

olvass tovább

A Sziget Fesztiválköztársaság

  • 2013. augusztus 14.

Ez a hét más, mint a többi. Ez a hét jobb. Ez a hét szebb. Ez a hét az év egyik legkülönlegesebb hete, hiszen ebben a köztársaságban törvény, hogy bulizz, és hogy jól érezd magad. Kötelező a csendháborítás és a hajnalig tartó szórakozás. Itt csak az törvénytelen, ha nem tudsz ellazulni és nem tudsz önmagad lenni.

olvass tovább

Színházi forgatag lépten-nyomon – “kis” utcaszínházak

  • 2013. július 26.

Látványos programelemek sokaságát vonultatja fel a Sziget Fesztiválköztársaság idén. Lesz “nagy” utcaszínház, cirkusz, vurstli bőven, s jönnek az izgalmasan szórakoztató, nevettető és olykor meghökkentő “sétáló” utcaszínházi produkciók is, melyek eddigi leggazdagabb tárháza mutatkozik be a fesztivál színes program-forgatagában.

olvass tovább

Csodaországgá válik a Fesztiválköztársaság

  • 2013. július 25.

A Sziget Fesztiválköztársaság idén is felejthetetlen Nulladik nappal készül az őslakosok fogadására. Ezúttal a Sziget Csodaországgá válik, s az OTP Bank Világzenei Nagyszínpadon egy, a megalakulásának idén 40. évfordulóját ünneplő, nemzetközi hírű hazai legenda, a Muzsikás lép fel barátaival és nemzetközi sztárvendégekkel.

olvass tovább

Ingyen strand a Szigeten

  • 2012. augusztus 04.

Az Óbudai Hajógyári-szigeten idén 20. alkalommal megvalósuló Sziget Fesztivál egyik főtámogatója, Tarlós István főpolgármester döntése alapján Budapest Főváros Önkormányzata.

olvass tovább