Kulcsszó keresés /


Slampos a Twilight sztárja

  • 2012. március 28.

A lezser stílus rendben van, az oversized pólók divatját éljük, és a szaggatott farmer is menő, de az Alkonyat Bellája a stylistok rémálma, ugyanis slampos és esze ágában sincs változtatni ezen.

olvass tovább

Párizsi divathét: Mugler 2012/13

  • 2012. március 02.

Nicola Formichetti, a Mugler tervezője, és Lady Gaga személyi stylistja ismét egy elég beteg kollekcióval állt elő. Provokatív és futurisztikus - lássuk a bemutató legemlékezetesebb darabjait!

olvass tovább

Fábián Éva sminktanfolyamok

  • 2011. június 02.

Bemutatjuk Fábián Éva, a nemzetközi hírű mesterfodrász, személyi stylist és sminkmester sminktanfolyamait. Fábián Éva a fantasztikus fodrászsikerek után a sminkelés területén hódít évek óta. Tudását, tapasztalatát most átadja, hogy a lányok, nők valóban ügyes kézzel szépítsék meg magukat. Kezdőknek, haladóknak egyaránt!

olvass tovább

Egyedi Herczeg Zoli PUMA cipő

  • 2011. április 18.

Herczeg Zoli a PUMA Creative Factory és Fogt Linda stylist közreműködésével egy tűzpiros cipőt tervezett, amely egy korábbi, saját tervezésű csizmájának a reprodukciója. Igazi piros mániás divattervezőről van szó, aki ebben a színben a tüzet, a lendületet és az életenergiát látja. Saját bevallása szerint oroszlán az aszcendense, ami tűzjegy, innen eredhet a piros szín imádata.

olvass tovább

Költemény Valentin napra

  • 2011. február 11.

A divat sokszor nem a viselhetőségről szól, hanem a művészetről, alkotásról. A műremek megalkotóit, a stylistot, a ruha tervezőjét, a fodrászt, sminkest és nem utolsósorban a fotóst a legkülönbözőbb események, emberek, vagy neves napok ihletik meg, legyen az akár a Valentin nap.

olvass tovább

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Féléves vizsgamunkák kiállítása

  • 2010. szeptember 28.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2010. október elsején nyitja meg az idei tanév első kiállítását, amely a Design Hét eseménysorozatához kapcsolódik. A tárlaton a 2009/2010-es tanév II. félévét lezáró vizsgákra készült alkotásokból válogattunk, és az iskola összes szakja képviseli magát; a stylistok, divattervezők, fotósok, lakberendezők, enteriőrtervezők és a tervezőgrafikusok.

olvass tovább

WERK ösztöndíj

  • 2010. július 19.

Ha van egy régóta dédelgetett és komoly terved, és elszántad magad, hogy megvalósítod, tandíjmentesen tanulhatsz a WERK Akadémián, a 2010/11-es tanévben.

olvass tovább

Normann Gábor - Backstageparty 2010

  • 2010. március 09.

2010. március 5-én pénteken újból megrendezték a Backstageparty-t a divatszakma zártkörű rendezvényét, mindazoknak, akik felbukkanhatnak egy divatbemutató backstage-én, vagyis modelleknek, tervezőknek, stylistoknak, sminkeseknek.

olvass tovább

Monte Carlo Fashion Night Budapesten

  • 2009. december 15.

2009. december 4-én estefelé többen igyekeztek lépteiket szaporázva át a Vörösmarty téren, a Monte Carlo Budapest épületébe. Az érdeklődök szép számban gyűltek össze, sokan voltak kíváncsiak - no nem a Mikulásra -, hanem a Monte Carlo Fashion Night játékos köntösbe csomagolt divatbemutatójára.

olvass tovább