Kulcsszó keresés /


Erős női sorozatkarakterek, akiktől van mit tanulnunk

Minden bizonnyal legtöbbünknek megvan a kedvenc sorozata (esetleg sorozatai) amiből bármikor képes pár nap alatt több évadot is végignézni. Ennek oka az érdekes cselekmény mellett a számtalan jól összerakott karakter lehet, függetlenül attól, hogy éppen a jó vagy rossz oldalon állnak, szimpatikus, idegesítő, céltudatos vagy esetlen jellemzőkkel vannak felruházva sorozatbeli kedvenceink.

olvass tovább

Miért találnak az okos nők nehezebben társat?

Igazgyöngyre találni az aranymosásnál is nehezebb feladat manapság. Tiszta érzelmekre, őszinte szerelemre, odaadó, gondoskodó, érzelmileg is érett, hűséges társra vágyunk, aki meghozta a döntést, akárcsak mi. Meghozta értünk, miattunk az elkötelezettség döntését. A társkeresés ma bonyolult, fárasztó tevékenység lett, és csak jönnek, tolulnak a negatív élmények, csalódások, interjúhoz kísértetiesen hasonlító találkák, könnybe, és katasztrófába fúló randisorozatok, vigasz szexelések, magányos haza utak.

olvass tovább

10 sorozat, ha hidegrázásra vágysz

A hidegrázás nem feltétlenül abból következik, hogy patakokban folyik a vér a szereplőkből, vagy percenként ugrik elő egy ijesztő szörny a bokorból. Érdekesen bizarr karakterek, jól megválasztott zene, kiváló színészek, jó díszletek viszont el tudják érni, hogy ha éppen nem is bújunk egy párna mögé, miközben egy jelenet végét várjuk, de azért egészen biztosan a hideg futkos a hátunkon.

olvass tovább

A 10 legemlékezetesebb menyasszonyi ruha sorozatokból

Akár szeretjük bevallani, akár nem, az esküvők egyik legmeghatározóbb része az, hogy mit visel a menyasszony. Nem hiába tart hosszú hónapokig, amíg a nagy napra készülő hölgyek kiválasztják a tökéletes, álomba illő darabot. Mivel a sorozatoknak köszönhetően számtalan esküvő részesei lehettünk már, most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb menyasszonyi ruhákat, amelyek vagy a megjelenésük vagy pedig a történet miatt különlegesek mindnyájunk számára!

olvass tovább

Íme, az idei MTV Movie & TV Awards új kategóriái és a jelöltek

  • 2017. április 08.

Az MTV bejelentette az első MTV Movie & TV Awards díjátadó gála vadonatúj kategóriáit és a jelölteket. A csatorna idén a hollywoodi produkciók mellett a legjobb tévésorozatokat is díjazza: a legtöbb jelölést a Tűnj el!, a Stranger Things és a Szépség és a szörnyeteg kapta. A gálát a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban rendezik május 7-én, a házigazda a humorista, film- és tévésztár Adam Devine lesz.

olvass tovább

5 sorozat, amit nézned kell 2017-ben

A sorozatokat a legtöbb ember szereti, ugyanis egy kicsit együtt élhetünk a karakterekkel, izgulunk, hogy hogyan alakul a sorsuk, és nem utolsósorban egy biztos pontot jelentenek az életünkben, hiszen hétről-hétre újabb részt kapunk belőlük. 2017-ben szerencsére vannak bőven olyan sorozatok, amelyek új évaddal jelentkeznek, vagy most indulnak, ezek közül hoztuk el most az öt legjobbat.

olvass tovább

Top35: csodás képek a mindig lenyűgöző New York-ról

New York, a város, amely sosem alszik, emberek millióinak álma, az amerikai filmek és sorozatok kedvenc helyszíne, és megannyi dal ihletője. Erről a hatalmas, pezsgő, karizmatikus városról készült képgalériámat ajánlom mindenkinek, aki valaha is el szeretett volna, vagy el szeretne utazni New Yorkba, azoknak, akik már jártak ott, és szeretnének nosztalgiázni, illetve mindazoknak, akiknek hiányzik már a napsütés, a nyár, és a gondtalan sétálgatások egy magával ragadó nagyvárosban.

olvass tovább

9 lecke az életről, amire a Grace klinika tanított meg minket

A sorozatok között, a Grace klinika már őskövületnek számít: 2005 óta követjük nyomon a Grey Sloan Memorial kórház mindennapjait, és még mindig nem unjuk. A karakterek már a szívünkhöz nőttek, akikkel együtt érzünk életük napos és kevésbé napos szakaszaiban is. Íme kilenc életbölcsesség, amelyet a sorozatnak köszönhetően megtanultunk az évek során.

olvass tovább

Top10: kedvenc sorozataink legjobb karácsonyi epizódjai

Amikor karácsony előtt ráhangolódásként, vagy az ünnepek között közös családi programként a képernyő elé ülünk, legtöbbünknek automatikusan a karácsonyi filmek ugranak be, pedig érdemes belegondolni, hogy majdnem minden kedvenc sorozatunknak van ünnepi, így karácsonyi epizódja, többnyire nem is egy. Éppen ezért összegyűjtöttük a tíz legjobbat, remélve, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, aki már kívülről fújja a karácsonyi filmek szövegét, és hiányolja a kedvenc sorozatkaraktereit.

olvass tovább

A Szex és New York híres exei, akikről majdnem megfeledkeztünk

A legjobb TV-sorozatok elérik, hogy mi, nézők úgy érezzük, szereplői vagyunk fantáziaviláguknak. Sőt, évekkel a sorozat vége után is újranézzük az epizódokat, újra a karakterrel érzünk, és értük izgulunk. A Szex és New York egy olyan kivételes alkotás, amelyre még ma, 12 évvel az utolsó rész után is szívesen emlékszünk vissza.

olvass tovább