Kulcsszó keresés /


Hollywood kedvenc tervezője

  • 2015. február 07.

Zuhair Murad ruhakölteményeit előszeretettel viselik az Oscar gálán és egyéb rangos eseményen. Nem hiába kapta meg a jelzőt, hogy ő Hollywood kedvenc tervezője jelenleg. Most megtekinthetitek a teljes tavasz/nyári couture kollekciót. Kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Életre kelt Matryoshkák

  • 2015. február 05.

Ulyana Sergeenko igazi self made designer. Lelkes divatrajongóból avanzsált tervezővé, nem is akármilyenné méghozzá. Kollekcióiban mindig visszaköszön az orosz motívumvilág. Erről a sorozatról az első, ami eszembe jut, az a Matryoshka baba. Nyilván nem véletlenül. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Naomi, a tavasztündér

  • 2015. február 03.

Jean Paul Gaultier kifutójára Naomi Campbell csempészte be a tavaszt a haute couture hét alkalmából. Az egész kollekció a mestertől megszokott decens vonalvezetést követi, idén pedig a párduc testű modell volt a show meglepetése. A teljes kollekciót a képre kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Csodálatos tündérmenyország

  • 2015. február 02.

Elie Saab évről évre a tündérek világába kalauzol el bennünket csodálatra méltó ruhakölteményeivel. Rá lehet persze nyomni azt a bélyeget, hogy nem képes megújulni, vagy kilépni a kényelmes biztonsági keretből, de a kollekciói egész egyszerűen tetszenek. Mindig. Kivétel nélkül. Az összes darabot a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Friss tavaszi Dior-look

  • 2015. január 30.

Friss színek, üdítő minták és a megunhatatlan new look vonal adja meg az alaphangot a nagy múltú divatház tavaszi, haute couture kollekciójának. Tekintsétek meg a teljes képgalériát a képre kattintva!

olvass tovább

Ilyen egy Chanel menyasszony

  • 2015. január 29.

Az idei Chanel haute couture kollekció a megszokottnál is színpompásabbra sikerült. Karl Lagerfeld mindösszesen hetvennégy műalkotása azonban most sem okozott csalódást: egytől egyig magukon viselik a megszokott klasszikus Chanel stílusjegyeket. Még az is kiderül, milyen egy igazi Chanel menyasszony és a fotóra kattintva a teljes kollekciót is megtekinthetitek.

olvass tovább

Ezzel a kollekcióval tért vissza John Galliano

  • 2015. január 28.

Nos, igen... még mindig ő a kedvenc! A szégyenletes trónfosztás után tavaly végre bejelentették kedvenc divattervezőnk visszatérését, méghozzá a Maison Margiela kreatív igazgatói posztjára. A januári haute couture hetet ezért fokozott figyelemmel várta a divatszakma, és nem kellett senkinek sem csalódnia. Galliano újra képes a ragyogásra. A teljes kollekciót pedig a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Itt a Burberry legújabb kollekciója

  • 2014. november 28.

Az idei ősznek épphogy vége, de a jövő évi őszi kollekciók már az ajtónkon kopogtatnak. Lássuk mit súgnak a trendek a Burberry háza tájékán. Tekintsétek meg a 2015-ös őszi/téli pre-kollekciót!

olvass tovább