Kulcsszó keresés /


Rihanna nyári csókjai

  • 2013. június 12.

Rihanna és Mac az első kollaborációjába tervezett termékeket három órán belül adta el a piacon, ezért most előrukkoltak a második körrel, hogy senki ne szenvedjen hiányt a csodálatos Riri Woo termékekből

olvass tovább

Rihanna gyémántszettje

  • 2013. március 18.

Egy gyémántról elnevezett albummal és turnéval Rihanna elég egyértelművé tette, hogy nem egy átlagos, vagy kisstílű koncertsorozatra készül. Ezt Riccardo Tisci, a Givenchy kreatív igazgatója is így gondolta, úgyhogy lecsapott a lehetőségre és megtervezte a popsztár fellépőruháit.

olvass tovább

Rihanna, a rebellis cicalány

  • 2013. március 14.

Kedvenc barbadosi énekesmadarunk az angol ELLE címlapján domborít legújabb, rövidre nyesett hajával, szendén és macskásan, csábosan. Lessük meg azt a néhány röpke pillanatot, amelyben elkapták Rihannát!

olvass tovább

Rihanna csodálatos, új kapcsolata

  • 2013. március 02.

Még csak márciust írunk, de Rihanna, az immáron 7 Grammy díjas énekesnő, máris ütösen kezdte a 2013-as évet. A március 8-án kezdődő, Észak-Amerikát és Európát is meghódítani szándékozó “Diamond tour” koncertsorozat alatt, a diva bemutatja új, vörös ajakrúzsát.

olvass tovább

Rihanna tervez, River Island végez

  • 2013. február 21.

Megérkezett az isteni, barbadosi énekesnő várva várt kollekciója. A River Islandnek tervezett ruhadarabokat múlt héten mutatták be a londoni divathéten. Szerintetek a sikerhez elégséges a sztárság?

olvass tovább