Praktikák a fáradt szemre

  • 2016. január 09.

Mindannyian ébredtünk már duzzadt, feldagadt szemekkel egy-egy álmatlan, rosszabb esetben átsírt éjszaka után. Ez különösen kellemetlen, ha éppen a legjobb formánkat kéne hoznunk másnap, kívül és belül egyaránt. Most bemutatunk néhány költséghatékony tippet, amiknek segítségével otthon is felfrissítheted a szemeidet.

olvass tovább

Sárgák a fogaid? Ételedben a hiba!

  • 2015. július 27.

Gyakran beveted a különböző fogfehérítő szokásokat, mégsem látsz tartós eredményt? Lehet, hogy nem a praktikákban, hanem ételeidben kell keresned a hibát! Ugyanis tucatnyi olyan étel, ital akad, amely leszámol gyönyörű mosolyoddal. Lássuk hát, mik is ezek!

olvass tovább

Így tisztítsd a sminkecseted

  • 2015. július 15.

Bár kevesen gondolnak rá, a szépségápoláshoz hozzátartozik a sminkeszközök rendszeres tisztítása is. Különösen igaz ez a naponta használatos sminkecsetre, hiszen a szálak között milliónyi baktérium és szennyeződés bújhat meg, melyek bőrünkkel érintkezve pattanások, sőt, akár csúnya bőrbetegségek kialakulásához is vezethetnek. Szerencsére léteznek gyors praktikák, melyekkel megelőzhetjük a bajt!

olvass tovább

Megszívlelendő utazási tanácsok

  • 2015. május 07.

Vannak olyan szakmák, amelyek során gyakran utazhatunk egyik városból a másikba, de ha szerencsénk van, pusztán hobby-ból is sűrűbben repülhetjük át a határt, mint a környezetünkben lévő többi ember. Írásunkban most olyan tippeket, praktikákat olvashattok, amelyek örökre megváltoztatják eddigi kényelmetlen utazós életed.

olvass tovább

Hogyan tűnjünk fiatalabbnak?

  • 2015. április 20.

Fiatalság bolondság... Az viszont már korántsem bolondozás tárgya, hogy 25-30 éves korunktól kezdve már igencsak fontossá válik a fiatalítás kérdése. A képzeletünk persze elefánt méretű injekciós tű és furcsa állagú zselatinszerű anyagok, valamint kellemetlen plasztikai beavatkozások felé tereli a gondolatainkat; holott léteznek olyan praktikák is, amelyek fájdalommentesek és sokkal egyszerűbben alkalmazhatók. Számos trükk mozdíthat ki bennünket a mindennapi kerékvágásból, ami új színt, élményt és izgalmakat hozhat az életünkbe. Íme, néhány:

olvass tovább

A legszaftosabb csirke

  • 2014. április 09.

Ez a menü elnyerhetné az egyszerű, de nagyszerű titulust. A háztartásokban leggyakrabban előforduló csirkehúst messze nem csak diétás, száraz ételként kell elképzelni, rengeteg változatos fogás hozható ki belőle apró praktikákkal. A következő receptet anyukámtól tanultam, és a kezdeti hitetlenségem ellenére valóban szaftosabb, omlósabb lett a végeredmény, mint amikor csak simán bepácoltam és megsütöttem a csirkehúst.

olvass tovább

Szoptatási praktikák nátha esetén

  • 2014. február 10.

A most uralkodó enyhe tél sajnos a kórokozóknak is kedvez, így lépten - nyomon orrfújós, torkát fájlaló emberekkel találkozhatunk. A nátha nem kíméli a szoptató anyukákat és gyakran csecsemőjüket sem. Mai írásunkban szeretnénk veletek egy-két praktikát megosztani, hogy könnyebben átvészelhessétek ti is, és szopizó gyermeketek is a náthás időszakot. A gyermekeknek a felnőttekhez képest sokkal szűkebbek az orrjáratai, így sajnos könnyebben el is dugulnak.

olvass tovább

Készítsd fel arcbőrödet

  • 2013. május 14.

5 szuper bőrmegújító tipp. Tavasszal mindenkinek szüksége van felfrissülésre, bőrünk igényli és meghálálja a törődést, ideje tehát, hogy felkészítsük a napsütésre. A most következőkben eláruljuk a legjobb praktikákat és trükköket!

olvass tovább