Kulcsszó keresés /


Bono, még mindig első szerelme oldalán

Úgy tartják, Bono és Ali Hewson házassága stabil, állandóságából kimozdíthatatlan, és ők ketten soha nem unják meg egymást. Keringtek kósza pletykák vad bulizásokról, kicsapongásokról, másfelé kacsingatásokról, de a pár sikeresen kezeli a magánéleti problémákat már három évtizede. Valóban, Bonoról és Aliról szinte alig jelennek meg hírek a bulvársajtóban. A bájos mosolyú, decens tinilányt az éles szemű Bono már az első nap kiszúrta a középiskolában. Alison iránti rajongása azóta sem szűnik, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a zenész első számú múzsája, több dal, köztük a híres "The Sweetest Thing" megírására is inspirálta.

olvass tovább

Hollywoodi babyboom, avagy babát váró hírességek

  • 2016. április 21.

Az elmúlt néhány hétben szinte minden nap más hírességről röppent fel a hír, miszerint „feltehetőleg” babát vár. Leginkább találgatásokról olvashattunk, de volt olyan is, hogy a pletykát hivatalos bejelentés követte. Összegyűjtöttük, mit tudunk biztosan, és hány édes újszülött sztárbébire számíthatunk idén.

olvass tovább

Isten éltessen, Eva Mendes!

Eva Mendes igazán szerencsés csillagzat alatt született. Az amerikai-kubai színésznő tehetséges, csábos, szexi, és gyönyörű. Életét ma tudatosság, és pozitív gondolkodás uralja, rendszeresen meditál, vegetáriánus, odavan a vintage stílusért, és nem utolsósorban lestoppolta a legsármosabb férfit Hollywood harmincas felhozatalából. Ő Ryan Gossling, kanadai színész, aki ma is fülig szerelmes a hét évvel idősebb dívába. Kapcsolatukat viharok, tébolyult féltékenység, és rosszindulatú pletykák jellemezték, rossz nyelvek szerint, egyáltalán nem illenek egymáshoz, és a szexi szívtiprót sokan inkább Rachel MacAdams karjaiban látnák viszont.

olvass tovább

Stílusleckék Blake Livelytől

  • 2016. február 10.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Gossip Girl sorozat üdvöskéje, Blake Lively mára igazi stílusikonná nőtte ki magát. Lássuk, hogy a mi kis pletykacicánk, hogyan kerül mindig a fotósok kereszttüzébe.

olvass tovább

21 fotó, amely azt bizonyítja, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively igazi álompár

  • 2015. szeptember 10.

... és hogy ezen Scarlett Johansson mennyire ki van borulva. Persze csak viccelünk, mert azóta már ő is boldog párkapcsolatban él. Blakeről és Ryanról pedig felreppentek a pletykák, hogy válnak. De mi nem hiszünk a rossz nyelveknek. A pár a Zöld lámpás forgatásán találkozott 2010-ben, amikor még Ryan Reynlods Scarlett Johansson férje volt, Lively pedig CiCaprioval járt. Ez az ő szerelmi idővonaluk.

olvass tovább

Carrie Bradshaw 25 ikonikus belépője

  • 2015. március 09.

Avagy tényleg forgatják a Szex és New York 3-at? A női - és divat oldalak egytől egyig az ikonikus film körüli pletykáktól hangosak, de Michael Patrick King továbbra is csak arról nyilatkozik, hogy nincs kizárva a folytatás.

olvass tovább

Zseniális tippek hajnövesztéshez

  • 2015. március 06.

Évek óta keringenek a pletykák körömvitaminokról, ricinusolajról, és varázs-hajkefékről, de a fájó igazság az, hogy mindenki más típussal rendelkezik, és más egészségi állapotban van, így nincs Szent Grál a hajnövesztéshez. Viszont vannak remek általános tippek, amik biztosan segítenek, és érdemes őket kipróbálni!

olvass tovább

Pocakles - a celebvilág trónörökösei

  • 2015. február 19.

Nehéz eltitkolni, hogy valaki babát vár, amikor nap mint nap paparazzok loholnak a nyomában, és vadásznak minden apró jelre, ami elindíthatja a pletykalavinát. Íme a hírességek, akik mostanában adtak életet a trónörököseiknek, vagy 2015-re várják őket!

olvass tovább