Kulcsszó keresés /


Így viseld a nyár legmenőbb kiegészítőjét, a szalmakalapot

  • 2016. június 16.

A szalmakalap nem csupán stílusos kiegészítője lehet egy nyári outfitnek, de praktikus alapdarab is, ami véd a nap káros sugarai ellen. Viseld bátran a városban is, hiszen feldobja a néha monoton hétköznapi szetteket, és tengerparti hangulatot csempész az összeállításba. Íme, egy kis inspirációforrás a vásárláshoz!

olvass tovább

5 jól variálható nyári outfit, minden alkalomra

  • 2016. június 09.

Nehéz a hét minden napjára eredeti, stílusos megjelenést kreálni reggelente, így nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-két olyan outfit, amely minden helyzetben nyerő – akár munkába, hétvégére, kimozdulni, vagy hivatalos eseményre. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

5 trend, amelyet a sztárok imádnak idén nyáron

  • 2016. június 01.

Az elmúlt időben, gyakran voltunk szemtanúi annak, hogy kedvenc sztárjaink meglepő, sokszor össze nem illő szettekben léptek utcára. Úgy tűnik, a szezon jelszava az ambivalencia – ezt észben tartva, íme, öt trend, amelyet minden A-listás celeb viselni fog a közeljövőben.

olvass tovább

Bazár - Különleges kis fekete ruhák 7.000Ft alatt

Klasszikus, variálható, időtálló, és minden időjáráshoz passzintható - mi az? Természetesen a fekete kis ruha, ami lehet alapdarab, de választhatsz különleges szabást is, mindkét esetben hálás beruházás. Minden webshop megbízható, és általunk kipróbált, rendeljetek bátran, ezek a ruhák biztos nem jönnek szembe az utcán!

olvass tovább

Stílusiskola: Mit és mit ne viselj egy repülőútra

  • 2016. május 30.

A menő bloggerek, és a legtöbb híresség reptéri megjelenése nem teljesen tükrözi a kényelmes és praktikus öltözködést, ami a valóságban megfelel egy repülőútra. Összegyűjtöttünk négy olyan tippet, amelyek segítségével akár kipihenten is megérkezhetsz az úti célra.

olvass tovább

Nyári divatkórkép

  • 2015. július 07.

Az idei nyári divat kimondottan klassz. Lenne. A boltok polcai laza ingektől és szexi crop topoktól roskadoznak. A tömeggyártás világában nem szokatlan, ha ezek a ruhák szembejönnek velünk olykor-olykor, és sokan beszerzik az aktuális darabokat. Klónozni is éri egymást a „divat” szent nevében, ez is megbocsátható vétek. Csakhogy gyakran előfordul, hogy ha valaki kitalál valami ízléstelenséget, az is ugyanúgy terjed, mint a nátha. Mert hát szép az, ami érdek nélkül tetszik. A nyári hőségben sétálgatva pedig csak kapkodjuk a fejünket, és próbáljuk befogadni a furcsa vizuális élményeket…

olvass tovább

Napos oldal

  • 2013. március 27.

Miért olyan fontos egy jól kiválasztott napszemüveg? Ezeknek az ultra könnyű modelleknek nem csak az a feladatuk, hogy kiegészítőként szolgáljanak a nyári divatruházathoz, hanem a szem védelme is. A minőségi darabok viselése a ráncosodástól is megóv. Itt az ideje, hogy egy igazán komoly darabot válassz az idei nyárra!

olvass tovább