Kulcsszó keresés /


Így kerülhetsz közelebb az álmaidhoz

A siker sok apró összetevőből áll, amelyeket napi szinten kell űznünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt álmokat, célokat. A siker a görcsös akarástól nem, a szilárd elhatározástól, a folyamatos munkától azonban beérik. Most több olyan gyakorlatot is megosztunk veletek, amelyek a kutatások szerint igazoltan segítenek sikeresebbé válni.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. április 16.

  • 2015. április 16.

A mai napon minden vitás kérdést alakíts át a harmónia forrásává. Ma meditáció, pihenés, mosás, locsolás. Napi megerősítés: azokkal a dolgokkal veszem körbe magam, amelyek örömet szereznek.

olvass tovább

Meditáljunk!

  • 2015. január 14.

Elindult egy új év, és tulajdonképpen ilyenkor még csak nagyjából tudjuk, sejtjük, hogy milyen kihívásokra számíthatunk a következő időszakban. Általában azért ilyenkorra egy kicsit lelazultunk, kisimultunk, a karácsony, az intenzívebb együttlét szeretteinkkel megteszi a hatását, a szilveszter pedig temperamentumtól függően vagy segít kiengedni a fáradt gőzt, vagy pedig csendesebb módon az óév elengedésére, az új esztendőre való felkészülésre alkalmas.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. november 7.

  • 2014. november 07.

A mai napon emeld meg a frekvenciáidat, figyelj mindent úgy , mintha a magasból néznéd. Ma bőség meditáció, wellness programok. Napi megerősítés: az Univerzum ellát minden jóval, élvezem az életem minden pillanatban.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. november 2.

  • 2014. november 02.

A mai napon megvan benned az erő, hogy végig csináld,bármi is az, hogy felfedezd, milyen csodás is vagy. Ma ásványterápia, meditáció. Napi megerősítés: mindenem megvan ahhoz, hogy megtegyem, amit csak akarok, és amit meg kell tennem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 8.

  • 2014. szeptember 08.

A mai napon fejtsd meg, találd meg melyek a legvadabb álmaid, és kezd el elhinni, hogy megélheted. Ma meditáció, jóslás, ezoterikus foglalkozások. Napi megerősítés: mindenem megvan ahhoz, hogy valóra váltsam a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 26.

  • 2014. június 26.

A mai napon kezeld nagyon ösztönösen különböző helyzeteket. Ma irányított meditációk, vizualizációs teremtés napja, használd ki a lehetőséget. Napi megerősítés: mindig tudom mit kell tennem, a kívánt jövőt látom, érzem, megteremtem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. június 10.

  • 2014. június 10.

A mai napon a siker a küszöbödön áll, maradj pozitív. Ma a mágikus varázslások , teremtő meditációk napja van. Napi megerősítés: tudom, hogy a Tudatom ereje formálja a valóságomat, ezért megválasztom a gondolataim.

olvass tovább

Gyógyító gondolatok

  • 2014. február 05.

Li Ching-Yuen több mint 250 évet élt. Tanítványaitól úgy búcsúzott el, hogy ő már minden feladatot befejezett, amire az életét kapta, most már készen áll arra, hogy hazatérjen.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 2.

  • 2014. január 02.

A mai napon párosítsd a szépséget a megfoghatatlannal és add át magad. Ma tervezd a jövőt, és végezz földelő meditációt, erősítsd meg a gyökereidet. Napi megerősítés: szép gondolataimmal, szép érzéseimmel, szép jövőt teremtek.

olvass tovább