Kulcsszó keresés /


Melyik Marc Jacobs táska tetszik?

  • 2011. november 01.

Marc Jacobs a divatvilág egyik legismertebb személyisége, afféle sztár-divattervező, akinek bemutatóin rendszeresen tűnnek fel prominens személyek. Hívei közé tartoznak olyan hírességek, mint Victoria Beckham. A tervező kollekciójában természetesen táskákat is találunk. Te melyiket választanád?

olvass tovább

2011 winter/fall csizmakörkép

  • 2011. október 19.

Tavaly télen újra hódító útjára indult az usanka, és a szőrme díszítés. Idén a csizmákat is szőr fedi, legyen az platform, wedge, vagy lapos fazon. Extranőies és vagány csizmaválogatás a hidegebb napokra.

olvass tovább

Louis Vuitton, megbabonázóan glamúros. 2011 tavasz/nyár.

  • 2011. február 02.

„A legelejéről kezdtük, ebben a szezonban minden a glamúrról szól, valami nagyon stílusosat, nagyon csillogót akartunk” -mondta a Louis Vuitton művészeti igazgatója, Marc Jacobs a folyamatról, mely a 2011-es tavaszi/nyári reklámkampány megszületéséhez vezetett, amelyet Steven Meisel fotózott. „Valami olyasmihez érkeztünk, mint az Eiffel-torony óránként felvillanó világítása – valami mesterséges, ami annyira elképesztő, glamúros, és gyönyörű, hogy teljesen megbabonáz.”

olvass tovább

Marc Jacobs 2011 tavasz

  • 2010. szeptember 16.

Marc Jacobs 2011 tavaszi kollekciója, mit mondjunk, igen színesre sikeredett. Mondhatnánk azt is, hogy a tervező kollekciójához képest egy óvodai farsangi jelmezbál akár egy temetői menet is lehetne, ha felmerül az összehasonlítás lehetősége. Szerencsére nem, úgyhogy farsangi bál helyett farsangi kollekciót kapunk Marc Jacobs-tól.

olvass tovább

Paris Fashion Week - Louis Vuitton

  • 2010. március 12.

A Louis Vuitton őszi/téli kollekciója meglepett. Semmi cicoma, semmi szőr, telefonzsinór és egyéb díszítésként szogáló, ízléstelen izé-bizé. Marc Jacobs utóbbi időkben megszokott "műveihez" képest ez egy egészen konzervatív kollekció, sőt sok esetben "jókislányos".

olvass tovább

New York Fashion Week - Marc Jacobs

  • 2010. február 17.

Marc Jacobs ezúttal egy igazán szolid, konzervatív kollekciót készített, szürke kosztümökkel, jókislányos ruhákkal, térd alatt végződő szoknyákkal, csinos, derékban szűkített kabátokkal, stb.

olvass tovább

Marc Jacobs - Lola

  • 2010. január 20.

Lola, Marc Jacobs legújabb illata. Határozott elképzelése volt arról, hogy mit jelent a nőies és a szexi – az ártatlanság szemtelenül kreatív oldala, mely csakis Marc Jacobs műve lehet.

olvass tovább

Louis Vuitton Cruise 2010

  • 2009. június 23.

A Louis Vuitton a napokban mutatta be legújabb kollekcióját. Marc Jacobs továbbra sem normális, de ennek az anyján kívül valószínűleg mindenki örül, aki látta már az 1996 óta a Louis Vuitton-nak dolgozó tervező munkáit.

olvass tovább